K pronájmu  Kancelář Plovdiv , Karšijaka , 81 m2 | 11531066
K pronájmu Kancelář
Plovdiv, Karšijaka Viz na mapě
990
81 m2-
Ústřední topení: NEPlyn: NE
Odstranit
Popis nemovitosti:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 65691.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Нов, луксозно завършен офис, намиращ се в непосредствена близост до Новотел Пловдив. Площ 81 м2, идеален партер със самостоятелен вход, защитен с автоматична ролетка.

Състои се от:
две помещения
кухненски бокс
санитарен възел

Предлага се с ново обзавеждане. Подова настилка - гранитогрес, шумо и топлоизолация, вентилация и климатизация. Изграден СОТ, SMS известяване при отключване и заключване на офиса, а също и при задействане на алармата, противопожарна сигнализация, окабеляване за видеонаблюдение и визможност за IP телефони.

Офисът отговаря на абсолютно всички съвременни офис стандарти. Има капацитет до 10 работни места, и възможност за свободно паркиране.

Имотът се намира до ежедневни удобства, услуги и институции, които ще са от помощ за гладкото функциониране на вашите бизнес проекти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Funkce:
  • Zařízený
  • připojení k internetu
  • Řízení přístupu
  • Bezpečnostní
Cena

Cena nemovitosti: 990 €

Cena na m2: 12,222 €

Umístění

Plovdiv, Karšijaka

Statistika
  • 91pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl zveřejněn dne 11 září 2019
Kontaktovat prodejce
088XXX... (ukázat)
Činidlo
Stefan Mollov
0882 817 466

BALGERIAN PROPERTIS PLOVDIV
Plovdiv Delovi Centar Plovdiv, ul. Chan Kubrat 1, etaž 4, ofis 408
K pronájmu Kancelář в Plovdiv, Karšijaka
990 €
81 m2-