K pronájmu  2 ložnice Sofia , Bojana , 156 m2 | 19234723
K pronájmu 2 ložnice
VIP
Sofia, Bojana
NA ZNAMENÍ
156 m21
ТЕЦ: -Газ: ANO
Премахни
Описание на имота:
Добре дошли в новия си дом! Този просторен тристаен апартамент предлага комфорт, пространство и модернa визия в престижния квартал Бояна. С достатъчно естествена светлина, съвременни мебели и отлично местоположение, той е идеален за двойки или малки семейства, които търсят уютно, но просторно жилище, което да усетят като свое собствено.

Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с електроуреди от висок клас. Всяка стая разполага с телевизор Philips и климатик. Кухнята е снабдена с фурна Siemens, готварски плот Siemens, хладилник Liebherr, абсорбатор. Всички останали детайли и финални щрихи на апартамента допълват модерната му и балансирана визия, и създават чувство на топлина и любов.

Основни характеристики:

Жилищна площ с отворена концепция: Дизайнът с отворена концепция лесно свързва всекидневната, трапезарията и кухнята, създавайки идеално пространство за забавление или почивка с любимите хора.

Модерна кухня: Кухнята е решена в светли тонове, оборудвана с елегантни плотове, уреди от висок клас, достатъчно място за шкафове. Готвенето и храненето у дома никога не е било по-лесно или по-приятно.

Основна спалня: Проектирането на главната спалня със специално, деликатно отделено работно място създава хармонично пространство, което балансира между релаксация и продуктивност.

Втора спалня: Втора просторна, обзаведена спалня, с потенциал за множество приложения, като например стая за други членове на семейството или гости, пространство за хоби или просто допълнително място в дома за отдих и релаксация.

Просторна баня: Апартаментът разполага с добре обзаведена голяма баня с практично обзавеждане и много място за съхранение. Сутрешната и вечерната рутина могат да бъдат по-лесни и споделени, разполагайки с 2 мивки, вана и душ кабина.

Допълнителна тоалетна: Удобство и практичност във всеки дом е допълнителната тоалетна, която е на разположение и за гости, така че да не навлизат в личното ви пространство.

Естествена светлина: Насладете се на изобилна естествена светлина през целия ден, благодарение на многото прозорци, които позволяват да се наслаждавате на слънчевите лъчи докато ги има.

Гардеробно пространство: Голямо гардеровно пространство в целия апартамент гарантира, че ще имате достатъчно място за всички ваши вещи.

Комунални услуги: Всички комунални услуги са изключени от наемната цена.

Паркинг: Възможност за наемане на подземно паркомясто на цена от 150 евро/месец.

Местоположение:

Описващ живописен фон на планина Витоша в квартал Бояна, този апартамент предлага лесен достъп до центъра на града, ресторанти, супермаркети, училища, детски градини и множество други удобства. Независимо дали пътувате до работа, разглеждате града или се наслаждавате на развлекателни дейности, всичко, от което се нуждаете, е само на няколко минути разстояние. Бояна е рай и за любителите на природата. Жителите се радват на бърз достъп до туристически пътеки и маршрути за планинско колоездене. А зеленината и градините в квартала осигуряват спокойно бягство от шума и суетата на градския живот.

Подробности за наема:

Наем: 1950 евро/месец
Гаранционен депозит: Един месечен наем
Срок на наемане: Минимум една година
Информация за връзка: За да планирате оглед или за повече информация, моля, свържете се с Домеа Естейтс на +359 895 52 57 52 или на [email protected].
Особености:
  • Zařízený
  • S parkovacím místem
  • Výtah
  • Luxus
  • Bezpečnostní
  • Klimatizace
  • Kabeláž
  • připojení k internetu
  • Řízení přístupu
Цена

Цена на имота: NA ZNAMENÍ

Цена :

Локация

Sofia, Bojana

Статистика
  • 690разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 25 červen 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

DOMEA ESTEJTS
Sofia ul. Georgi Rajčev 21A
K pronájmu 2 ložnice в Sofia, Bojana
NA ZNAMENÍ
156 m21