Na prodej  2 ložnice oblast Burgas , k.k. Slančev brjag , 77 m2 | 32100144
Na prodej 2 ložnice
oblast Burgas, k.k. Slančev brjag See on the map
92 800
DPH je v ceně
77 m26 Cihlový
Central Heating: NEGas: NE
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 480 или 02 425 68 42 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 80963.

Отговорен брокер: Даниела Бозовайска

Отлично предложение за покупка на тристаен апартамент в комплекс Амара / Amara в оживения морски курорт Слънчев бряг. Комплексът е завършен в средиземноморски стил, само на 300 метра от Какао Бийч и на 100 метра от пешеходната алея, свързваща Стария Несебър и центъра на Слънчев Бряг. Такса поддръжка 8 евро/кв.м.

Апартаментът (обща площ 77.34 кв.м., чиста площ 69 кв.м.) е разположен на 6/6 етаж, със северозападно изложение. Завършен е с подови настилки ламинат и теракот. Състои се от:
Хол с кухня - естествен камък по стените и луксозна мазилка, напълно обзаведена кухня от естествен материал, гардероб, маса, тв секция, холна гарнитура, аспиратор, кана за вода;
Две спални легла от естествен материал, гардероби;
Баня с тоалетна - естествен камък, аксесоари, пералня;
Тераса с мебели.

Имотът е снабден с климатик и разполага с кабелна телевизия и интернет. Пълното обзавеждане и оборудване може да разгледате на снимките.

Модерният комплекс Amara предлага на своите гости външен басейн с детска част, луксозни общи части и красива градина. Тук може да се насладите на спокойствие и уединение, в близост до местата за развлечения на Какао Бийч и до богат избор на кафенета, ресторанти, магазини.

Слънчев Бряг предлага всички възможности за пълноценна почивка - великолепни пясъчни дюни, кристални морски вълни, открити и закрити басейни, зелени паркове и градини, спортни съоръжения, ресторанти, дневни и нощни барове, атракционни заведения, салони за красота. Възможностите за приятно изкарване с атрактивни спортни активности е неограничено - тенис-кортове, игрища, мини-голф, екстремни водни спортове, делта планер, парашут, каране на джет, сърф и водно пързаляне. Прекрасни възможности за забавления за големи - модерни нощни клубове и дискотеки, и малки водни паркове и анимация.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна ...
Features:
  • Výtah
  • připojení k internetu
  • Bezpečnostní
  • Zařízený
Price

Property price: 92 800 €

Price na m2: 1205,195 €

Location

oblast Burgas, k.k. Slančev brjag

Statistics
  • 18views
  • 0saves
The ad was published on 27 březen 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Daniela Bozovajska
0882 817 480

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na prodej 2 ložnice в oblast Burgas, k.k. Slančev brjag
92 800 €
77 m26 Cihlový