Na prodej  2 ložnice oblast Burgas , Ravda , 92 m2 | 38542667
Na prodej 2 ložnice
oblast Burgas, Ravda See on the map
129 220
DPH je v ceně
92 m25 Cihlový, 2023
Central Heating: NEGas: NE
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 480 или 02 425 68 42 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 82719.

Отговорен брокер: Даниела Бозовайска

Предлагаме за продажба тристаен апартамент в новия ваканционен комплекс Мареа Гардън 2 / Marea Garden 2 с чудесна локация на 5 минути пеша от Централен плаж и на 3 минути от центъра на Равда. В близост има хранителен магазин, ресторанти, аптека, училище, детска градина и автобусни спирки, на 15 минути пешеходна разходка от водния парк Aqua Paradise.

В строителството са вложени висококачествени материали от европейски производители (естествен камък травертин, ковано желязо, австрийски тухли Wienerberger, висококачествена австрийска Weber мазилка, немска Alplast дограма пет камерна, двойно остъклени прозорци и др.)

Апартаментът се намира на пети, последен етаж с площ 92.30 м2. Предава се готов до ключ , оборудван санитарен възел и всички необходими аксесоари. Прозорците и вратите са снабдени с термо-мост, входните врати са блиндирани, интериорните врати са от MDF. Подовата настилка е от гранитогрес и ламинат.

Удобства:
красив басейн с удобни шезлонги
чудесна градина
зони за отдих
възможност за паркиране
охрана, видеонаблюдение и контрол на достъп
пълно комплексно обслужване

Равда се намира на 28 км от град Бургас и на 20 км от международното летище, и е практически свързано с най-известните ни курорти - Несебър и курортен комплекс "Слънчев бряг". Приятната за разходка част на стария град на Несебър е подходяща за тези, които искат да се запознаят с историческото наследство на България, да посещават църкви и музеи, да се насладят на калдъръмените улички и стари къщи и да се насладят на традиционната българска кухня в множеството малки уютни ресторанти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, ...
Price

Property price: 129 220 €

Price na m2: 1404,565 €

Location

oblast Burgas, Ravda

Statistics
  • 47views
  • 0saves
The ad was published on 31 srpen 2023
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Daniela Bozovajska
0882 817 480

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na prodej 2 ložnice в oblast Burgas, Ravda
129 220 €
92 m25 Cihlový, 2023