K pronájmu  3 ložnice Sofia , Lozenec , 216 m2 | 43799739
K pronájmu 3 ložnice
Sofia, Lozenec
4500
DPH není zahrnuto
216 m22
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Unique Estates представя ексклузивна оферта за наем на стилен четиристаен апартамент, който осигурява неповторим баланс между уют, функционалност и сигурност. Завършен с внимание към всеки детайл, апартаментът е способен да отговори на очакванията на най-взискателните наематели на пазара.

Апартаментът е разположен в затворен комплекс в квартал Лозенец, напълно обзаведен с много висок клас оборудване и осигурени всички удобства за комфортно ежедневие. Състои се от просторен хол, кухня, три спални, всяка със собствена баня, отделна тоалетна за гости и просторна тераса. Имотът е завършен по проект на едно от най-известните имена в областта на интериорния дизайн.

Жилището е част от комплекс, изпълнен по най-високи съвременни стандартни за строителство, с инсталирани алуминиеви дограми Sch?co с вградени комарници и електрически външни щори, които осигуряват максимална топлоизолация, шумоизолация и защита при силни ветрове и дъждовни бури. Отоплението за зимния сезон е с ТЕЦ. Охлаждане и отопление за междинните сезони се осъществява с вградени в таваните конвектори, които се захранват чрез термопомпа Toshiba. За профилактичните периоди е осигурен 300л. бойлер от най-висок клас.

Жилището е с блиндирана входна врата My Solid HH. Комплексът е с 24-часова охрана и контролиран достъп, което осигурява високо ниво на сигурност.

На разположение на живущите в комплекса са просторен подземен паркинг и специално обособени споделени пространства като лоби с рецепция и фитнес. В комплекса е разположен и център за красота.

С локация в сърцето на Лозенец, този апартамент предлага несравнимо удобство и лесен достъп до отлични заведения за хранене, търговски центрове и културни забележителности. В близост се намира St. George International School and Preschool и УМБАЛ Токуда.

Наличност: апартаментът ще бъде на разположение за своите първи наематели от 01.08.2024 г.

Към наемната цена се дължи допълнителна такса поддръжка в размер на 200 евро на месец.

Възможности за наемане на единичен или двоен гараж в подземен паркинг с директен достъп до асансьор в комплекса, на допълнителна цена.

Цените са без включен ДДС.
Разпределение: голямо, светло фоайе, хол с кухня и трапезария, голяма родителска спалня с баня и дрешник, спалня с баня и дрешник, спалня с баня, тоалетна за гости, мокро помещение, тераса. Цената е без включен ДДС. Ref. ID:22908
Functies:
  • Zařízený
  • Výtah
  • S parkovacím místem
  • Gated komplex
Prijs

Vastgoedprijs: 4500 €

Prijs na m2: 20,833 €

Plaats

Sofia, Lozenec

Statistieken
  • 99keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 25 květen 2024
Neem contact op met de verkoper
0882 XXX... (show)
Tussenpersoon
Siana Kisimova
0882 300 400

JuNIK ESTEJTS
Sofia bul. Patriarch Evtimij 17
K pronájmu 3 ložnice в Sofia, Lozenec
4500 €
216 m22