Na prodej  1 ložnice Pernik , Iztok , 65 m2 | 45671679
Na prodej 1 ložnice
Pernik, Iztok Viz na mapě
69 000
DPH se neúčtuje
65 m28 Panel, 1980
Ústřední topení: ANOPlyn: NE
Odstranit
Popis nemovitosti:
Двустаен апартамент, в кв. Изток, гр. Перник

🎯 За семействата, търсещи апартамент, с панорамна гледка към Витоша, както и за хората, които търсят готов обзаведен имот, който да закупят и отдават под наем, с удоволствие представяме на вниманието ви ексклузивно за продажба, двустаен апартамент, с чиста застроена площ от 65.50 m², с една открита голяма лоджия и прилежащо мазе, находящ се в кв.Изток, ул.Юрий Гагарин, гр. Перник.

✅ ЖИЛИЩНА ЧАСТ

Апартаментът се намира на 8-ми жилищен етаж от общо 8 етажа, в многофамилна, жилищна сграда, строителство тип - панел, построена през 80-те години, находяща се в началото на бул. Юрий Гагарин, в близост до Кауфланд и Фантастико. Изложението е изток, вътрешен апартамент, а височината на етажа предоставя панорамна гледка към Витоша.

Апартаментът има външна изолация, а покривът е ремонтиран основно преди 4 години, с финансиране от етажната собственост. Дограмата е PVC. 3-те стаи са просторни и светли, без преход. Има 2 големи лоджии, едната от които е заградена.

Разпределение на жилищната част:

🚪входно антре с голям вграден гардероб;

🛏️в ляво- хол с излаз на голяма, открита лоджия, от която се открива панорамна гледка. Стените са облицовани с тапети, а подът е с мокет и автентичен персийски килим;

🛋️в дясно-голяма спалня, стените са с тапети, а подът с мокет. Тази стая има достъп до лоджия, която е затворена с PVC дограма, а вътрешната на стаята е оригинална дървена.

🛁 в дясно, през малък коридор се достига до баня с тоалетна от лявата страна, облицована с плочки и обзаведена със санитареен фаянс.

🛏️направо- до кухнята, в която е мивката и пералнята и е обособена като малка спалня, с излаз на заградената лоджия, обзаведена с печка и хладилник;

🎿 мазе- 4.04 m², разположени в общите части на блока-сухи и използваеми.

⚠️Апартаментът може да се преустрои според нуждите на обитателите в двуспален апартамент с еднопространствено помещение, с предназначение-кухня, трапезария и хол.

✅ ОБЩИ ЧАСТИ

За общите части се грижи Домсъвет, достъпът е контролиран и е с постоянно работещ асансьор.

✅ ОТОПЛЕНИЕТО на сградата е с ТЕЦ. Жилището разполага с 2 нови климатика за алтернативно отопление и охлаждане.

✅ СЪСТОЯНИЕ ЗА ПРОДАЖБА продава се във вида на снимките, с цялото обзавеждане и техника, вкл. климатиците, освободен от личните вещи.

🌏ЛОКАЦИЯ

Имотът се намира в непосредствена близост до хипермаркети Кауфланд и Фантастико. До блока има спирка за градски и междуградски автобусен транспорт, в близост до жп.гарата и много бърз излаз към околовръстния път на гр.Перник, магистрала Люлин, северната и южната дъга към гр.София.

💰Цена: 69 000 EUR/ 134 952 BGN

☎️0895 505 584

🆘Как можем да ви съдействаме за финансиране, продажби, покупки, наеми с имоти и друго, вижте в секцията ни Услуги тук👉 https://aksent.bg/services/

⚠️Повече информация и за контакт, вижте тук 👉 https://aksent.bg/property/apartament-yuri-gagarin/

419 488 71
54121381948
889
8
Funkce:
  • Výtah
  • Řízení přístupu
Cena

Cena nemovitosti: 69 000 €

Cena na m2: 1061,538 €

Umístění

Pernik, Iztok

Statistika
  • 86pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 1 červenec 2024
Kontaktovat prodejce
089XXX... (ukázat)
Činidlo
Natalija Aksentieva
0895505584

AKSENT KONSULT
Pernik ul. Rajko Daskalov 1, Biznes centar Pernik, ofis 1A
Na prodej 1 ložnice в Pernik, Iztok
69 000 €
65 m28 Panel, 1980