Na prodej  2 ložnice Vidin , Bononija , 78 m2 | 47088286
Na prodej 2 ložnice
47 700
DPH je v ceně
78 m23 Panel, 1983
ТЕЦ: NEГаз: NE
Премахни
Описание на имота:
Агенция SUPRIMMO: www.suprimmo.bg
Представяме за продажба тристаен панелен апартамент в квартал Бонония .

Апартаментът е с площ 78 кв.м и е разположен на трети жилищен етаж. Състои се от кухня, хол, две спални, тераса, баня и тоалетна. В имота е подменена частично дограмата.

Жилището е разположено в сграда с асансьор, строена през 80-те години.

Квартал Бонония е сравнително нов квартал с изградени комуникации, хранителни магазини, училища, детска градина.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Vd 122157
Тел: 0882 638 381, 094 988 079
Отговорен брокер:Стефан Филаретов
Особености:
  • Výtah
  • S parkovištěm
Цена

Цена на имота: 47 700 €

Цена na m2: 611,538 €

Локация

Vidin, Bononija

Статистика
  • 19разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 27 květen 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Stefan Filaretov
0882 638 381

SUPRIMMO OFISI V STRANATA
Sofia gr. Sofija, ul. Jakubica 19, et. 5
Na prodej 2 ložnice в Vidin, Bononija
47 700 €
78 m23 Panel, 1983