Na prodej  1 ložnice oblast Burgas , Tankovo , 43 m2 | 49635356
Na prodej 1 ložnice
oblast Burgas, Tankovo Siehe auf der Karte
30 000
DPH je v ceně
43 m2- Cihlový
Zentralheizung: NEGas: NE
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 480 или 02 425 68 42 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 59207.

Отговорен брокер: Даниела Бозовайска

Удобен ваканционен апартамент на партерен етаж в затворения комплекс "Съни Дей 5" (Sunny Day 5), със спокойна локация в покрайнините на Слънчев бряг, с лесен достъп до плажа 2 км. Комплексът се намира на 6 км от древния град-музей Несебър, на 25 км от град Бургас, на 10 минути пеша от хранителен магазин и на 10 минути с кола до аквапарк Екшън и модерен търговски център.

Общата площ на жилището е 43 кв.м. разпределена между хол с кухненски бокс, една спалня, баня с тоалетна и душ и веранда от 10 кв.м. Апартаментът е частично обзаведен. Трябва да се поставят котлони и фурна в кухнята и нов матрак с рамка в спалнята. Имотът е снабден с кабелна телевизия и интернет. В сградата има портиер и асансьор. Таксата поддръжка в комплекса е 480 Евро за година.

Sunny Day 5 предлага на своята територия следните удобствата, които да задоволят и най-изискания вкус: открит басейн с детска част, а ла карт ресторант, лятна градина, бар, комфортни условия за живот, спокойствие и чудесни условия за вашите незабравими почивки със семейство и приятели. Срещу допълнително заплащане се предлагат велосипеди и автомобили под наем и летищни трансфери.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Merkmale:
  • Výtah
  • Řízení přístupu
  • Bezpečnostní
  • Zařízený
Preis

Immobilienpreis: 30 000 €

Preis na m2: 697,674 €

Standort

oblast Burgas, Tankovo

Statistiken
  • 132Ansichten
  • 1Im Notizbuch speichern
Die Anzeige wurde am aktualisiert 19 duben 2023
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Daniela Bozovajska
0882 817 480

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na prodej 1 ložnice в oblast Burgas, Tankovo
30 000 €
43 m2- Cihlový