Na prodej  Dům Varna , Konstantinovo , 100 m2 | 57252099
Na prodej Dům
Varna, Konstantinovo
120 000
DPH se neúčtuje
100 m2(950 m2)2 Cihlový, 2014
Ústřední topení: NEPlyn: NE
Odstranit
Popis nemovitosti:
САМО в СМЕНИ АДРЕСА! ДВУЕТАЖНА КЪЩА, ПАНОРАМА, ЧИСТ ВЪЗДУХ И ПТИЧИ ПЕСНИ НА 15 МИНУТИ ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА!!!

Предлагаме Ви да станете собственик на обзаведена и оборудвана двуетажна къща разположена във вилна зона Крушова градина. Къщата е с площ 77 кв.м и със следното разпределение:

- на първи етаж са разположени изцяло оборудвана кухня с трапезария, просторна и светла спалня и баня със санитарен възел. По стълбище стигаме до втори етаж, откъдето всъщност е и главния вход за къщата;
- на втори етаж - входно антре, две спални, баня със санитарен възел, затворена голяма тераса превърната в просторна дневна с трапезария с прекрасна гледка към вътрешния двор и нескриваема панорама към съседните къщи в зелената местност и шир чак до Аксаково и покрайнините на Варна. На същия етаж е разположена още една стая с отделен вход от двора, която се използва в момента като килер, но спокойно може да бъде преустроена в четвърта спалня.
Къщата е изцяло санирана с 5 см стиропор, дограмите навсякъде са PVC, двете кухни изцяло оборудвани - с хладилник, готварска печка и аспиратор, пералня и миялна машина, както и сушилня. Дневната и две от спалните са с инсталирани климатици, телевизори във всички стаи. Инсталирани интернет, телевизия, видеонаблюдение, осигурено от 5 видеокамери, официална партида за ток. Водата се снабдява от кладенец с безспирен висок дебит с инсталиран хидрофор с високо налягане, а в допълнение за поливане на градината служи помпа захранваща вода директно от извора в съседство.

Дворът е с площ от 950 кв.м, от които собствени 600 кв.м, с лека денивелация, ограден, изчистен, много добре поддържан, разделен на кътове, две помощни стопански постройки за инвентар, както и паркомясто. Можете да се наслаждавате на превъзходството да имате собствена зеленчукова градина, разделена на лехи с различни видове зеленчуци, голяма оранжерия с капково напояване, градина за подправки, ягодова леха, цветя и рози, различни сортове овощни дървета, а в края на двора кокошарник оглася сутрин местността с петльовите песни.

Крушова градина се слави с най-чистия въздух в района, с качествата на този в Банкя, вкусна изворна вода, съчетание от зеленина, птичи песни, семейна идилия и уют далеч от градския шум, но същевременно на 15 минути с автомобил от центъра на Варна.

Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД: 010241

СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите все още търсят!
Funkce:
  • S parkovištěm
  • připojení k internetu
  • Zařízený
  • Bezpečnostní kamery
  • Tepelná izolace
Cena

Cena nemovitosti: 120 000 €

Cena na m2: 1200 €

Umístění

Varna, Konstantinovo

Statistika
  • 201pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 18 červen 2024
Kontaktovat prodejce
087XXX... (ukázat)
Činidlo
Martin Argirov
0899707807

SMENI ADRESA EOOD
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnenčik 112, et. 3, ofis 12
Na prodej Dům в Varna, Konstantinovo
120 000 €
100 m22 Cihlový, 2014