K pronájmu  1 ložnice Sofia , Dragalevci , 68 m2 | 59668188
K pronájmu 1 ložnice
Sofia, Dragalevci
600
DPH je v ceně
68 m22
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Фърст естейтс има удоволствието да Ви представи този очарователен двустаен апартамент, сгушен в изключително търсения квартал Драгалевци. Идеален за млада двойка или за сам човек, този апартамент предлага спокойно убежище, като същевременно ви държи във връзка с оживения градски живот.
Местоположение: Намира се в живописния квартал Драгалевци, известен със своята спокойна атмосфера, пищна зеленина и невероятна гледка към Витоша. Насладете се на удобството на близките магазини, ресторанти и съоръжения за отдих, с лесен достъп до центъра на София.
Просторна всекидневна зона: Дневната и трапезарията с отворен план са наводнени с естествена светлина, създавайки топло и привлекателно пространство. Идеален за почивка или забавление на гости.
Модерна кухня: Напълно оборудвана с висококачествени уреди, достатъчно място за съхранение и елегантни плотове. Независимо дали сте кулинарен ентусиаст или предпочитате бързи ястия, тази кухня разполага с всичко необходимо.
Уютна спалня: Добре обзаведената спалня предлага спокойно място за уединение с достатъчно пространство в дрешника и големи прозорци, които внасят много естествена светлина.
Стилна баня: Съвременна баня с модерни мебели, просторен душ и елегантни облицовки.
Градски транспорт: Отличните транспортни връзки осигуряват лесен достъп до центъра на града и други части на София, което прави пътуването до работното място лесно.
Общност: Драгалевци е приятелска и оживена общност, предлагаща разнообразие от културни, развлекателни и заведения за хранене. Насладете се на предимствата на крайградския живот с вълнението на града само на кратко разстояние с кола.
Не пропускайте възможността да превърнете този красив апартамент с 1 спалня във вашия нов дом. Свържете се с нас днес, за да планирате оглед.
За повече информация и организиране на оглед, моля свържете се с нас на 0 700 15 15 1 или 02 980 20 68 и, моля, цитирайте код на офертата: 11706.
Особености:
  • Zařízený
Цена

Цена на имота: 600 €

Цена na m2: 8,824 €

Локация

Sofia, Dragalevci

Статистика
  • 8разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 1 červenec 2024
Попитай продавача
07XXX... (покажи)
Брокер
Dimitar Rusev
070015151

FARST ESTEJTS
Sofia ul. 'Moskovska' 27A, et.1, ap.4
K pronájmu 1 ložnice в Sofia, Dragalevci
600 €
68 m22