Na prodej  1 ložnice oblast Burgas , Lozenec , 77 m2 | 71009590
Na prodej 1 ložnice
oblast Burgas, Lozenec Viz na mapě
114 990
DPH se neúčtuje
77 m24 Cihlový, 2011
Ústřední topení: -Plyn: -
Odstranit
Popis nemovitosti:
3-5-Б-11. Пълномощно. Ключ. Огледи по всяко време.

Нов стилно обзаведен двустаен апартамент в комплекс 'Оазис Ризорт Лозенец'

Апартаментът е със следното разпределение: входно антре, светъл хол с кухненски бокс с трапезария с излаз към терасата, непреходна уютна спалня, баня с тоалетна.

Площ е 77,06 кв.м.

Етаж - 4.

Апартаментът се продава напълно обзаведен. В цената е включено цялото обзавеждане и оборудване.

За комплекса
https://homeforyou.bg/bg/oasis/
https://homeforyou.bg/bg/oasis/pricelist

'OASIS RESORT LOZENETS' е изцяло затворен комплекс, разположен на брега на един от най-красивите заливи на южното черноморие. Намира се в модерното с. Лозенец на тихо и спокойно място между курортите Лозенец и Царево, на 60 км от гр. Бургас. Ние, като инвеститори на комплекса особено сме горди от наградата на Строителната Камара на България за 'Най добър ваканционен комплекс от затворен тип в България за 2009 год'.

Разположението на комплекса съчетава уникалната комбинация между собствения плаж, широк 100м и дълъг повече от 500м, един от малкото притежаващ 'СИН ФЛАГ' в България и невероятната природа на Странджа планина.

Kомплексът е проектиран от високопрофесионални екипи в средиземноморски стил, предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, изцяло съобразени с правилата на фън шуй и природната среда. Оазис Ризорт Лозенец е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и целогодишно поддържаното озеленяване са оценени високо от всички собственици. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

На територията на комплекса функционират сърф и кайт-училище, четири първокласни ресторанта с българска, гръцка, турска, испанска, италиянска и азиатска кухни и барoве, ототопляеми детски и с олимпийски размери плувни басейни, закрити и плажни фитнеси, СПА, тенис клей кортове, салон за красота, медицински пункт, много спортни площадки и съоръжения, детска градина с изучаване на езици, арт, танци и разнообразни спортни игри от квалифицирани аниматори. Комплексът предлага пълноценни супермаркет и аптека, банкомат, чейндж бюро, автомивка, зарядни станции за електромобили, магазини на известни марки дрехи, обувки, аксесоари и парфюмерия. За сигурността на собствениците е осигурена целогодишна денонощна охрана с контрол на достъпа.

Комплексът Оазис Ризорт Лозенец е изключителна възможност за природосъобразен живот в уникална, сигурна, мултикултурна, съобразена изцяло с европейските ценности среда!

Годишната такса подръжка е 21,12 EUR / кв.м. (без ДДС)
Без комисионна от купувача!
Гарантиран доход!

Funkce:
  • Výtah
  • S parkovištěm
  • připojení k internetu
  • S aktivním podnikáním
  • Zařízený
  • Bezpečnostní kamery
  • Řízení přístupu
  • Bezpečnostní
  • Gated komplex
Cena

Cena nemovitosti: 114 990 €

Cena na m2: 1493,377 €

Umístění

oblast Burgas, Lozenec

Statistika
  • 51pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 2 květen 2024
Kontaktovat prodejce
088XXX... (ukázat)

ChOUM FOR Ju OOD
Sofia bul. Balgarija 45
Na prodej 1 ložnice в oblast Burgas, Lozenec
114 990 €
77 m24 Cihlový, 2011