Na prodej  Парцел Burgas , Dimčevo , 911 m2 | 79070042
Na prodej Парцел
Burgas, Dimčevo
32 500
DPH je v ceně
911 m2
Регулация: -Ток: -Вода: -
Премахни
Описание на имота:
Представяме ви два съседни парцела в село Димчево, които предлагат идеалната възможност за изграждане на вашата мечтана фамилна къща или къщи. С наличие на водопровод, тези парцели са готови да бъдат превърнати в уютен дом, от който да се наслаждавате на красивата природа и спокойствието на извънградския живот.

Панорамната гледка и просторната поляна правят тези парцели изключително привлекателни. Тук ще откриете място за отдих и релаксация, където може да се насладите на спокойствието и тишината на природата.

За семействата с деца, тези парцели предлагат изобилие от възможности за игра и развлечения на открито. Децата ще имат простор да тичат на воля и да израстват на чист въздух, далеч от шума и суетата на градския живот.

За възрастните, това е идеалното място за отдих и релаксация. Със своята 180-градусова гледка към планината, ще можете да се наслаждавате на спокойствието и хармонията на природата във всеки момент от деня.

Не пропускайте възможността да притежавате този уникален кът сред природа и да създадете своят уютен дом, който ще ви предложи комфорт, спокойствие и красота през цялата година.

Оферта 6100207
Особености:
  • Pro bytovou výstavbu
Цена

Цена на имота: 32 500 €

Цена na m2: 35,675 €

Локация

Burgas, Dimčevo

Статистика
  • 30разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 5 duben 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ERA SLAVEJKOV
Burgas žk Slavejkov 180
Na prodej Парцел в Burgas, Dimčevo
32 500 €
911 m2