Na prodej  2 ložnice Sofia , Tolstoj , 62 m2 | 80292147
Na prodej 2 ložnice
Sofia, Tolstoj Viz na mapě
108 000
DPH je v ceně
62 m24 Panel, 1988
Ústřední topení: ANOPlyn: NE
Odstranit
Popis nemovitosti:
Румбин груп представя:

Южен и светъл, функционално преустроен в тристаен апартамент в жк. Толстой. Състои се от просторно антре, обзаведена кухня с трапезария и дневна, две самостоятелни спални, отделни баня и тоалетна, килер /гардеробна/, две усвоени тераси и една остъклена с плъзгаща дограма.
Апартамента е с изцяло подменена дограма, на теракот и дъбов паркет, сменени щрангове, след ремонт, отоплява се на ТЕЦ!
Продава се с обзавеждането, готов за нанасяне. Жилището се намира на
тихо и комуникативно място, в близост до училища, магазини и детски градини, 10 мин. до метростанция, свободни места за паркиране пред блока, поддържан вход, достъп с чип.

Ние от Румбин Груп , с гордост заявяваме, че работим в тясно сътрудничество с водещи банки и опитни кредитни консултанти, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите условия за кредитиране и максимално кратък срок за одобрение.

Знаем, че финансирането на недвижими имоти може да бъде сложен процес, затова ние се стремим да го направим лесен и безпроблемен за вас. Съвместно с нашите партньори от банки и кредитни консултанти, ние предоставяме гъвкави финансови решения, които са персонализирани според вашите нужди и възможности.

Нашите кредитни консултанти са опитни професионалисти, които са наясно със съвременните финансови условия и изисквания. Те ще ви помогнат да разберете вашите опции за кредитиране и ще се грижат за бързото одобрение на вашата заявка. Нашата агенция има дългогодишни взаимоотношения с банкови институции, което ни позволява да се представяме в най-добрата светлина пред тях и да предоставяме нашите клиенти с предимства като ниски лихвени проценти, гъвкави схеми за погасяване и бърза обработка на заявленията.
Funkce:
  • Výtah
  • Zařízený
  • Řízení přístupu
  • Daňový kredit
Cena

Cena nemovitosti: 108 000 €

Cena na m2: 1741,935 €

Umístění

Sofia, Tolstoj

Statistika
  • 193pohledy
  • 1Uložit do sešitu
Inzerát byl aktualizován dne 18 březen 2024
Kontaktovat prodejce
088XXX... (ukázat)
Činidlo
Ginka Vasileva
0889450040

RUMBIN GRUP
Sofia ul. Georgi S. Rakovski 92
Na prodej 2 ložnice в Sofia, Tolstoj
108 000 €
62 m24 Panel, 1988