Na prodej  Парцел oblast Plovdiv , Dobrostan , 16152 m2 | 95400149
Na prodej Парцел
oblast Plovdiv, Dobrostan Viz na mapě
NA ZNAMENÍ
16152 m2
Nařízení: ANOElektřina: ANOVoda: NE
Odstranit
Popis nemovitosti:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 474 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 78681.

Отговорен брокер: Петър Петаларев

Предлагаме за продажба голям парцел в китно село на 25 км южно от Асеновград, тихо убежище в полите на Родопите със спираща дъха гледка към долината, разположено на 45 км югоизточно от Пловдив и на около 190 км в същата посока от столицата. Имотът граничи с природния резерват Червената стена, на 12 км от тракийското светилище Белинташ, на 20 до 45 минути път с кола до живописни водоеми, на 36 км от Бачковския манастир, на 88 км от ски курорт Пампоровор. Околностите са отправна точка на туристически маршрути към Кръстова гора.

Парцелът е с площ от 16 152 кв.м. Уникалните характеристики на този имот са вдъхновяващи за различни проекти, които могат да бъдат успешно реализирани:
хотел или ваканционен комплекс с къщи
общностен център за съмишленици, обединени около обща цел
жилищен комплекс, подарък от признателни синове и дъщери на техните родители, за златните години на пенсиониране в достойнство, спокойствие и грижа, освободени от тревогите и стреса на градския живот
дом за семейства дигитални номади, които искат да отгледат децата си близо до природата

Налични комуникации:
ток
вода
канализация
асфалтов път

Това невероятно място може да бъде дом на хора, които избират да избягат от ограниченията на града, да се потопят в лечебната енергия на планината, сред спокойствие, красота и кристално чист въздух, с целогодишен достъп.

Забележителности в района:
Пещери - Топчика , Иванова дупка , Хралупата , Ямата , Бисерна , Олимпийската , Хайдушка пещера , Ледницата и др.
Местностите Белинташ и Кръстова гора
Биосферният резерват Червената стена
Църквата Света Богородица
Ахметьова дупка
Хижа Марциганица

Инфраструктурата на селото е уредена с частично асфалтирана улична мрежа и осветление, водоснабдяване, телефонни линии и покритие на мобилните оператори. Има кметство, църква, много параклиси, магазини. Редовен автобусен транспорт свързва селото с град Асеновград и околните населени места.

Международно летище София е на разстояние 175 км или 2 часа път с кола, а летище Пловдив - 37 км, 40 минути, както и на 3 часа път с кола до Черно море (240 км) и 3 часа - до плажовете в Гърция (210 км).

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му ...
Cena

Cena nemovitosti: NA ZNAMENÍ

Cena :

Umístění

oblast Plovdiv, Dobrostan

Statistika
  • 62pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 23 květen 2023
Kontaktovat prodejce
088XXX... (ukázat)
Činidlo
Petar Petalarev
0882 817 474

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na prodej Парцел в oblast Plovdiv, Dobrostan
NA ZNAMENÍ
16152 m2