Til salg  2 soveværelser Sofia , Krastova vada , 103 kvm | 11955775
Til salg 2 soveværelser
VIP
Sofia, Krastova vada
322 800
Der opkræves ikke moms
103 kvm4 Mursten, 2019
Centralvarme: INGENGas: JA
Fjerne
Ejendomsbeskrivelse:
'Luxury Investment' представя обзаведен тристаен апартамент в комплекс 'Vitosha View' на бул. Черни връх.
Витоша Вю е с цялостна концепция на изцяло новосформиран модерен квартал на София, изпъкващ пред останалите части на Кръстова вада с добрата си инфраструктура и цялостна визия.

Квартал и локация:
Разположен на тиха новоизградена асфалтирана улица, с регулация за паркирането, комплексът е с директен достъп до бул. Черни Връх и околовръстен път. На пешеходно разстояние от един от най-добре заредените супермаркети в София - Фантастико, а също и Лидъл.
Бъдещата спирка на метрото ще бъде на пешеходно разстояние, а спирката на градския транспорт в момента е на по-малко от 100 метра от Vitosha View. Сред тях автобуси 109, 110 и 111. В непосредствена близост се намират също спортни комплекси, игрища за тенис, футбол и др., заведения и ресторанти, а за 18 минути пеша или 5 мин. с кола стигате до Мол Парадайс. Околовръстен път от своя страна осигурява бърза връзка до всички главни артерии на южна София.

Строителство:
Освен модерната архитектурна визия, апартаментът е и с панорамна гледка към Витоша от дневната и към Стара планина и София от родителската спалня. Разпределението е внимателно обмислено, за да се постигне максимална функционалност и добро разположение на цялата квадратура. Сградата разполага с разрешение за ползване от 2019г. Съвременна и елегантна, тя прави впечатление с висококачествено строителство, шумо, хидро и топло-изолация по европейски стандарт, троен стъклопакет и висок клас дограма - Кьомерлинг, пожароустойчиви входни врати Солид 55. Новоизградена инфраструктура- подземна и надземна (ток, вода, канал, газификация), изцяло скрити външни фасадни инсталации, в това число видео надлюдение, контрол за достъп на входни и дворни врати. Естествен гранит, индивидуално проектирани пощенски кутии, терасна лампа Philips, фотоклетки в общите части на сградата, най-висок клас асансьори - KONE, изградени трасета за климатици със скрити ниши за външните тела във фасадата на сградата, богато озеленяване в обособеното дворно пространство и поливна система. Сградата разполага и с управление и поддръжка от професионалисти на добра цена. Фирма-инвеститор е с отлична репутация, а главен изпълнител на проекта е строителната компания Аргогруп . Елегантните окачени, вентилируеми фасади HPL и висококачествени облицовки прибавят усещане за бутиков продукт от най-висок клас.

Апартаментът

Имотът е среден апартамент и се намира на етаж 4 от 5, с френски прозорци, естествена слънчева светлина и прекрасни гледки. С обща площ от 103,10 м2, от които 90 м2 светла площ с опция за мазе и външно паркомясто. Статут на апартамент.
Интериорът е изискан и модерен, изготвен по дизайнерски проект с мебели по поръчка, които оползотворяват максимално пространството и висок клас уреди Bosch.
Настилките са висококачествен ламинат, а разпределението е интелигентно планирано с дневна и кухня с южно изложение, отделно мокро помещение и практична гардеробна към родителската спалня, която е със северно изложение и невероятна гледка към София. Напълно обзаведен и оборудван до ключ, апартаментът създава усещане за комфорт и изисканост едновременно.
Към имота има опция за закупуване на външно паркомясто в двора на сградата, непосредствено до входа. Дворът също е с контрол на достъп и видео наблюдение. Налично е и отделно подземно складово помещение от 5 кв.м.
Отоплението е посредством климатици Mitsubishi Heavy, като има подготовка и за газ, в това число инсталирани радиаторни тела и лири. Разпределението е както следва:
- Коридор;
- Перално/Складово помещение;
- Тоалетна за гости;
- Със северно изложение- родителска спалня с гардеробно помещение отделно и собствена баня;
- С южно изложение- втора спалня- в момента детска с излаз към балкон;
- Голяма и практична кухня с обособена трапезарна част и отделно холна част, а също и офис пространство и излаз към балкона;
Външното паркомясто е на отделна цена от 20 000 евро и може да се закупи отделно, но не е задължително.

Каня ви на предварително уговорена среща, за да разгледаме този красив апартамент.
За повече информация и огледи, моля свържете се с Адриана Секуличка на телефон +359 899 969 196.
Funktioner:
  • Løfte op
  • Med parkeringsplads
  • internetforbindelse
  • Møbleret
  • Sikkerhedskameraer
  • Adgangskontrol
  • Indhegnet kompleks
Pris

Ejendomspris: 322 800 €

Pris på kvm: 3133,981 €

Beliggenhed

Sofia, Krastova vada

Statistikker
  • 40visninger
  • 0sparer
Annoncen er opdateret d 29 maj 2024
Kontakt sælger
089XXX... (at vise)
Agent
Adriana Sekulichka
0899 969 196

LAKShARI INVESTMANT
Sofia ul. Aleksandar Brazitsov
Til salg 2 soveværelser в Sofia, Krastova vada
322 800 €
103 kvm4 Mursten, 2019