Til salg  1 soveværelse Varna , Pogrebi , 66 kvm | 21692110
Til salg 1 soveværelse
VIP
Varna, Pogrebi
88 600
moms er inkluderet
66 kvm5 Mursten, 2024
Centralvarme: -Gas: -
Fjerne
Ejendomsbeskrivelse:
Представяме ви един уникален двустаен апартамент, разположен в сърцето на централния квартал Погреби.

Този просторен апартамент с площ от 66 кв м е разположен на пети етаж в новопостроена тухлена сграда, която разполага с асансьор и е пред акт 15.

Съчетавайки съвременен облик и функционалност, този имот е идеален както за собствено живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем или за нощувки . Състои се от просторна дневна зона с кухненска част, спалня, коридор, баня и тераса . Пространствата са осветени от изобилие от естествена светлина благодарение на изложението към изток и юг.

Жилището се издава в степен на завършеност БДС, което ви дава прекрасната възможност да разгърнете въображението си при създаването на идеалния до!

Локацията на имота е идеална - в близост до градски транспортни връзки, магазини, ресторанти и паркове. Това го прави перфектен избор както за семейства, търсещи уютен дом в удобен район, така и за инвеститори, които ценят висока доходност от отдаване под наем.

Не пропускайте възможността да се насладите на комфорт и лукс в новия си дом или да осигурите добра инвестиция в един от централните райони на града.

За повече информация или за оглед, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите агенти са на разположение да отговорят на всички ваши въпроси и да организират оглед в удобно за вас време.

При възникнал интерес не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони. При нужда от банково кредитиране , можете да се възползвате напълно БЕЗПЛАТНО от най-новата ни услуга - кредитно консултиране с някой от лицензираните ни кредитни консултанти , с помощта на който ще спестите време и излишно обикаляне по банкови офиси , а в същото време ще намерите най-подходящите за Вас условия и банка!!!! ID 29907
Funktioner:
  • Løfte op
  • Med parkeringsplads
Pris

Ejendomspris: 88 600 €

Pris på kvm: 1342,424 €

Beliggenhed

Varna, Pogrebi

Statistikker
  • 25visninger
  • 0sparer
Annoncen blev offentliggjort d 3 april 2024
Kontakt sælger
0897 XXX... (at vise)
Agent
Valeriya Koleva
0897 630 830

KUPI V BALGARIYa
Varna ul. Akad. Andrej Saharov 19
Til salg 1 soveværelse в Varna, Pogrebi
88 600 €
66 kvm5 Mursten, 2024