Til salg  2 soveværelser Plovdiv , Hristo Smirnenski , 115 kvm | 44660148
Til salg 2 soveværelser
Plovdiv, Hristo Smirnenski
131 997
moms er inkluderet
115 kvm4 Mursten, 2024
Centralvarme: -Gas: -
Fjerne
Ejendomsbeskrivelse:
РЕВИСТА - АГЕНЦИЯТА за НОВО СТРОИТЕЛСТВО И ЕКСКЛУЗИВНИ ОФЕРТИ!
Агенция РЕВИСТА - ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ на двустайни, тристайни апартаменти и студиа с функционални разпределения, Луксозно завършени общи части - с висококачествени материали и неповторим дизайн.
На партерен етаж са ситуирани търговски и офис площи.
Паркирането е 100% осигурено с надземни и подземни паркоместа и гаражи. Предвиден е асансьор, осигуряващ топла връзка с подземния паркинг на сградата.
📙 Локация: кв. Христо Смирненски ; Комплексът е ситуиран в най-озеленения, престижен и предпочитан за живеене район на града - Парк Отдих и Култура . Величествената гледка към Родопите, емблематичния за града Гребен Канал , както и заобикалящата го гора създават специфичния и уникален харакактер на мястото.
Отличната локация е в близост до Търговски центрове (Mall Plovdiv, училища, детски градини, хипермаркети и медицински центрове.
📙 Строителство: безупречно и качествено изпълнение от утвърден във времето строител и инвеститор. Проектът се изпълнява с най-висок клас строителни материали и иновативни технологии.
Осигурена е денонощна жива охрана и камери за видеонаблюдение, обхващащи целия периметър на комплекса.
Апартаментите се издават по БДС стандарт: на шпакловка и замазка, изградена ВиК инсталация на тапа, ел. инсталация с монтирани ключове и контакти и ел. табла, окабеляване за телефон и интернет, PVC-дограма, входни блиндирани врати;
Вентилируема фасада с каменна вата и Laminam - изключителна здравина, устойчивост на влага, дъжд, сняг и високи температури; добра топлоизолация; звукоизолация.
Луксозно завършени общи части;

➡️ Апартаментът който Ви предлагаме, е ТРИСТАЕН: Площ: 114,78 кв.м., разпределени в дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, преддверие, 2 бани+WC, килер, 2 тераси
✔️ За актуални наличности, цени, варианти на плащане и всичко, което Ви интересува, оставаме на разположение на посочените телефони. Не се колебайте да ни потърсите! С радост ще отговорим на всички Ваши въпроси!
✔️ Бъдете взискателни към локация и архитектура, изпълнение и технологии, качество и екстри... И направете своя избор с непреходна стойност!
✔️ Кредит център - Съдействие при необходимост от кредитиране при най-добри условия в избрана от клиента банка.
Funktioner:
  • Under opbygning
Til salg  2 soveværelser Plovdiv , Hristo Smirnenski , 115 kvm | 44660148 - billede [2]
Pris

Ejendomspris: 131 997 €

Pris på kvm: 1147,8 €

Beliggenhed

Plovdiv, Hristo Smirnenski

Statistikker
  • 1udsigt
  • 0sparer
Annoncen blev offentliggjort d 3 juli 2024
Kontakt sælger
088XXX... (at vise)

REVISTA
Plovdiv bul. Peshtersko shose, 76
Til salg 2 soveværelser в Plovdiv, Hristo Smirnenski
131 997 €
115 kvm4 Mursten, 2024