Til salg  Парцел region Dobrich , Rogachevo , 4641 kvm | 48172046
Til salg Парцел
TOP
region Dobrich, Rogachevo
99 900
Der opkræves ikke moms
4641 kvm
Регулация: JAТок: JAВода: JA
Премахни
Описание на имота:
СОБСТВЕНИК продава ПАРЦЕЛ в с.Рогачево. Разположен в регион с добра инфраструктура, като има лесен и бърз достъп до главни пътни артерии. К.К. Албена е само на 10 минути с кола а град Балчик с неговата богата история и забележителности е само на 15 мин , летище Варна е на 35 км .
До парцела се достига по асфалтов път (към Harmony Hills) и 150 m. настилка от фрезован асфалт. Има хубава гледка към морето. Ток, вода и кабел за оптичен интернет - на границата на имота. Изградено е ново водопроводно трасе за всички парцели там, както и са пуснати кабелни линии. Оптиката за интернета минава до парцела.
Има Строително разрешение не е обвързващо за продажбата на парцела. Показва само, че може да се строи.
Рогачево е село в Североизточна България, община Балчик, област Добрич. С уникално местоположение - откъм гърба му се намират хълмовете на северните склонове на Франгенското плато, пред него се простират равните плодородни ниви и лозя до самия морския бряг, а встрани от тях се вижда началото на Добруджанското плато. Почти от всяка къща в Рогачево се открива красива панорама към морето, към с. Кранево,към курорта Албена и лонгозната гора на резерват Балтата в долината на река Батова. Над последните къщи на селото пък започва сравнително стръмна смесена гора. Това невероятно съчетание от морски и горски въздух правят климата на Рогачево уникален и много здравословен. Селото е известно с това, че в него не малко чужденци притежават имоти и живеят в тях постоянно или само през почивките си. Точно до селото са построени няколко селища от затворен тип, няколко такива има и в пределите му. Изграден е и един почивен комплекс - HarmonyHills.

Особености:
  • Til boligbyggeri
Цена

Цена на имота: 99 900 €

Цена på kvm: 21,526 €

Локация

region Dobrich, Rogachevo

Статистика
  • 20разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 26 juni 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Boryana Ivanova
0887/273880; 0878/468609

ALFA IMOTI GRUP
Dobrich ul.
Til salg Парцел в region Dobrich, Rogachevo
99 900 €
4641 kvm