Til salg  Парцел region Sofia , Kostinbrod , 2400 kvm | 92586137
Til salg Парцел
region Sofia, Kostinbrod
109 999
Der opkræves ikke moms
2400 kvm
Säätö: INGENSähkö: INGENVesi: INGEN
Poista
Kiinteistön kuvaus:
Агенция Релард Естейтс Ексклузивно предлага парцел находящ се на отлична локация на 10мин от гр.София до първото кръгово кръстовище в гр.Костинброд .

Имота има много много добра локация и инфраструктура включваща училище,детска градина,парк,магазин и др. и се намира в с сърцето на ново и съвременно строителство което тепърва ще се развива в района.

Имота е равен без никаква денивелация. Парцела предоставя възможността за промяна на предназначението на земята и както и в последствие да влезне в регулация което е съгласувано с технически отдел на община Костинброд.

Имота попада в зона за смесено застрояване СМФ което позволява жилищно строителство до 10м.височина или складова база с логистичен център до 15м височина при следните показатели:
*Плътност 40%/
*Кинта 1,6%
*Озеленяване 30%

До Парцела има водопровод,канализация,газопровод и електропровод.Всички други парцели до него в местност 'Белков герен'са купени,променен им е статута на Жм2 вкарани са в регулация и застроени с нови къщи основно на един етаж и до 10метра височина.

В непосредствена близост е изграден комплекс от чисто нови 7 редови къщи както и тепърва ще се изгражда друг нов комплекс от 5 къщи в заградения със зелена ограда имот.

Към имота има вход от три улици-две се очаква да се асфалтират след изграждането на комплекса от нови къщи ,а другата е асфалтирана и стига на 10м от имота като и за нея има одобрено асфалтиране след приключване на строежите до имота.
Предлагаме още един парцел до този.

Агенцията осигурява юридическа консултация на всички свои клиенти, както и съдействие при необходимост от ипотечен кредит.
За повече информация моля свържете се на посочените контакти.
ID: 7085
Водещ брокер: Митко Цветков
Hinta

Kiinteistön hinta: 109 999 €

Hinta på kvm: 45,833 €

Sijainti

region Sofia, Kostinbrod

Tilastot
  • 1näkymä
  • 0säästää
Ilmoitus on päivitetty 11 juni 2024
Ota yhteyttä myyjään
087XXX... (näytä)
Agentti
Mitko Tsvetkov
0896608305

RELARD ESTEJTS
Sofia Zh.k. Ovcha Kupel , ul,'Lyublyana'34
Til salg Парцел в region Sofia, Kostinbrod
109 999 €
2400 kvm