Zu vermieten  1 Schlafzimmer Sofia , Zentar , 65 qm | 19508131
Zu vermieten 1 Schlafzimmer
TOP
500
Die Mehrwertsteuer ist inbegriffen
65 qm4
ТЕЦ: JAГаз: NEIN
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 464 или 02 425 68 26 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 84492.

Отговорен брокер: Иван Каменов

Стилно обзаведен двустаен апартамент в сърцето на столицата на бул. Евлоги и Христо Георгиеви, между Борисова градина и НДК, с лесен достъп до основни забележителности, транспортни връзки и удобства, университет, училища, магазини, само на 650 метра от метростанция Стадион Васил Левски - перфектно разположен за всеки, търсещ комфорт и отлична транспортна свързаност. Допълнително може да се наеме и паркомясто!!

Апартаментът (65 кв.м.) е разположен на 4/6 етаж и се състои от:
Коридор
Светла и просторна дневна с кухненски бокс
Спалня
Два балкона
Баня с тоалетна

Подът е с паркет и дюшеме, добавяйки топлина и уют към жилищното пространство. Този комфортен апартамент е оборудван с централно отопление (ТЕЦ), гарантиращо постоянна приятна температура през зимните месеци. Освен това е напълно обзаведен, което ви позволява незабавно да се настаните и да се насладите на градския живот.

Не пропускайте възможността да живеете в този прекрасен апартамент, разположен в един от най-желаните райони на София, със стратегическа локация, съвременен дизайн и висококачествени удобства.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
...
Особености:
  • Möbliert
Цена

Цена на имота: 500 €

Цена An qm: 7,692 €

Локация

Sofia, Zentar

Статистика
  • 131разглеждания
  • 1добавяне в Бележника
Обявата е коригирана на 13 Mai 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Iwan Kamenow
0882 817 464

BALGERIAN PROPERTIS - SOFIJa
Sofia kw. Lozenez, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Zu vermieten 1 Schlafzimmer в Sofia, Zentar
500 €
65 qm4