Zu verkaufen  Haus region Blagoewgrad , Bansko , 336 qm | 27176192
Zu verkaufen Haus
region Blagoewgrad, Bansko
385 000
Die Mehrwertsteuer ist inbegriffen
336 qm(650 qm)- Ziegel, 2021
Zentralheizung: -Gas: -
Entfernen
Objektbeschreibung:
Представяме ви за продажба великолепна реновирана къща в сърцето на световния ски курорт Банско. Къщата е разположена на парцел от 650 кв.м. Самият парцел е с прекрасно южно изложение. Намира се само на 10 минути пешеходно разстояние от центъра града и на 20 минути от ски лифта. Самата къща е прекрасно аранжирана по средата на парцела, като в предната му част е предвидено парко място за новите му обитатели. Задната част на двора е подходяща за семейна градина, барбекю, място за игра за деца, които да се любуват на чистия въздух в Банско.
Заложено е завършване с висококачествени и луксозни материали като баните ще бъдат напълно обзаведени, ще бъдат положени и настилки навсякъде, както и напълно оборудвана кухня.
Разгърнатата застроена площ е 336 кв.м, които са разпределени на 3 нива.
Ниво 1 - влизайки от главния вход е разположено антре, голяма всекидневна с камина и кухненски бокс, трапезария, спалня и баня .
От вътрешната стълба се стига до ниво 2, където има голяма родителска спалня, от която се открива прекрасна югоизточна веранда, с гледка към полите на Пирин планина, просторна гардеробна, детска стая, баня, а също така и малко китно балконче до вътрешната стълба.
Ниво 3 представлява огромна стая за гости, с камина, която може да бъде удобен кабинет за работа, за тези, които плануват да работят от вкъщи
Отоплението е на трифазна термопомпа, и подово на първите две нива. На ниво 3 има радиатори към термопомпата без подово.
Самото изложение на къщата е южно.
Това е един мечтан дом в близост до няколко точки на града - центъра и църквара, а само на минути се намират супермаркети, детска градина, училище, поликлиника, стадион, градски парк, тенис корт, детски площадки.
Merkmale:
  • Bauarbeiten im Gange
Preis

Immobilienpreis: 385 000 €

Preis An qm: 1145,833 €

Standort

region Blagoewgrad, Bansko

Statistiken
  • 43Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 28 Juni 2024
Verkäufer kontaktieren
0883 XXX... (zeigen)
Agent
Sijka Krastewa
0883 668 466

REMAKS OL SIJZANS
Blagoewgrad ul. Najden Gerow 25
Zu verkaufen Haus в region Blagoewgrad, Bansko
385 000 €
336 qm- Ziegel, 2021