Zu verkaufen  2 Schlafzimmer region Burgas , Nesebar , 113 qm | 46204113
Zu verkaufen 2 Schlafzimmer
region Burgas, Nesebar Siehe auf der Karte
97 000
Die Mehrwertsteuer ist inbegriffen
113 qm3 Ziegel
Zentralheizung: NEINGas: NEIN
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 480 или 02 425 68 42 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 83507.

Отговорен брокер: Даниела Бозовайска

Предлагаме просторен тристаен апартамент в Несебър. Имотът се намира в затворен комплекс близо до Аквапарк Несебър и гранд маркет Жанет.

Имотът се намира третия етаж с гледка на запад. Състои се от входно антре, хол с диван и холни маси, трапезната част е оборудвана с маса и столове за хранене и оборудвана кухненска зона, с излаз към тераса, две големи непреходни, самостоятелни спални с по две легла също с излаз към тераса, баня с тоалетна и хубава гардеробна, която може да е и склад.

Сградата е с контролиран достъп, озеленен двор, собствен паркинг, басейн в тих район.

Комплексът е на пешеходно разстояние (около 700 метра) от плаж Олимпийски надежди.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Merkmale:
  • Möbliert
Preis

Immobilienpreis: 97 000 €

Preis An qm: 858,407 €

Standort

region Burgas, Nesebar

Statistiken
  • 57Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 30 November 2023
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Daniela Bozowajska
0882 817 480

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenez, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Zu verkaufen 2 Schlafzimmer в region Burgas, Nesebar
97 000 €
113 qm3 Ziegel