Zu verkaufen  1 Schlafzimmer region Sofia , k.k. Borowez , 131 qm | 49004426
Zu verkaufen 1 Schlafzimmer
region Sofia, k.k. Borowez Zie op de kaart
88 000
Die Mehrwertsteuer ist inbegriffen
131 qm5 Ziegel
Centrale verwarming: NEINGas: NEIN
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 460 или 02 425 68 22 и цитирайте референтния номер на имота: Bo 80345.

Отговорен брокер: Стефан Абанозов

Ателие в един от любимите български зимни курорти. Комплексът се намира в центъра на Боровец, предлага отлични условия за зимни спортове и летен туризъм, с изключително чиста природна среда, което го прави отличен избор за инвестиция. Предлага на собствениците и посетителите прекрасни възможности за пълноценна планинска почивка през всички сезони като осигурява спокойствие и комфорт.

Имотът е разположено на 5-ти, последен етаж с площ от 131.65 кв. м. (105,94 кв. м. чиста площ + 25, 71 кв. м. общи части) разпределена между:
Kоридор
Две помещения
Два санитарни възела

Изложение - изток.

Довършителните работи включват:
PVC дограма
под мокет
стени латекс
локално отопление
телефон, кабелна телевизия
оборудван санитарен възел

На територията на модерен затворен комплекс Villa Park имате възможност да ползвате следните удобства и услуги - ресторант, лоби бар, рецепция, рум сервиз, интернет, детски кът, медицинско обслужване, закрит топъл басейн, сауни, стаи за масаж, фитнес зала, парна баня, джакузи и други.

Боровец е първият курорт в България. Намира се в община Самоков и е предпочитан от жителите на българската столица. Ски-сезонът обикновено продължава от средата на декември до април. Курортът предлага отлични условия за планински туризъм и спорт.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и ...
Functies:
  • Aufzug
  • Sicherheit
  • Möbliert
Prijs

Vastgoedprijs: 88 000 €

Prijs An qm: 671,756 €

Plaats

region Sofia, k.k. Borowez

Statistieken
  • 38keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 17 Februar 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Stefan Abanozow
0882 817 460

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenez, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Zu verkaufen 1 Schlafzimmer в region Sofia, k.k. Borowez
88 000 €
131 qm5 Ziegel