Zu verkaufen  Парцел region Burgas , k.k. Slantschew brjag , 11563 qm | 64767542
Zu verkaufen Парцел
region Burgas, k.k. Slantschew brjag Siehe auf der Karte
92 500
11563 qm
Verordnung: JAElektrizität: NEINWasser: NEIN
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 53165.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Предлагаме на вашето внимание парцел в регулация с площ 11563 кв.м.
Мястото е подходящо за построяване на къщи, ранчо или ваканционен комплекс.
От местоположението се откриват панорамни гледки към към съседни парцели и поля. Електричество и вода има в съседство. Пътят, който води към имота, е черен път. Районът е подходящ за селски туризъм и планинарство.

Кошарица е село в Югоизточна България. То се намира в община Несебър, област Бургас.
Земите около село Кошарица първоначално са били обитавани от траки, които по-късно са се смесили със славяните и прабългарите. На територията на селото има много следи и ценни находки и от Римско време.

Днес селото е изключително очарователно запазило е своята чистота и красота. Разположено е в полите на Стара планина и от него се разкриват чудни гледки на изток се вижда стария Несебър, на юг погледът се спира на Поморие, а при ясно време дори могат да се видят склоновете на Странджа планина. В непосредствена близост до село Кошарица е известният и оживен курортен комплекс Слънчев бряг, който предлага много забавления и богат нощен живот на своите посетители.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Preis

Immobilienpreis: 92 500 €

Preis An qm: 8 €

Standort

region Burgas, k.k. Slantschew brjag

Statistiken
  • 121Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 21 August 2020
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Stilijan Georgiew
0882 817 478

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenez, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Zu verkaufen Парцел в region Burgas, k.k. Slantschew brjag
92 500 €
11563 qm