Zu verkaufen  Haus region Dobritsch , Obrotschishte , 104 qm | 86887410
Zu verkaufen Haus
region Dobritsch, Obrotschishte
145 000
Es wird keine Mehrwertsteuer erhoben
104 qm(733 qm)1 Rahmenkonstruktion, 2023
Centralvärme: NEINGas: NEIN
Avlägsna
Egendomsbeskrivning:
СМЕНИ АДРЕСА предлага за продажба новопостроена нискоенергийна къща на тихо и спокойно зелено място с красива панорама в сърцето на живописната Батовска долина.

Къщата е едноетажна с площ 104 кв.м и се състои от две спални, всяка със собствена баня и санитарен възел, просторна дневна-кухня-трапезария с биокамина и веранда. Къщата е ориентирана на югозапад, с големи панорамни прозорци (алуминиева дограма с термо мост и стъклопакет с нискоенергийно стъкло), което ви позволява да се наслаждавате на прекрасната, нескриваема гледка през целия ден. Изпълнението е с качествени материали от доверен строител, изолация с дебелина 22 см гарантира ниските енергийни разходи и комфорта в летните и зимните месеци.

Екстериорът и интериорът са в минималистичен стил, а вниманието към детайла затвърждава чувството за уют и дом. Алармена система, камера, соларно улично осветление, предварително пуснати изводи за климатици във всяко помещение. Официални собствени партиди за ток и вода, както и септична яма за отпадни води.

Дворът е изравнен, ограден, с площ 733 кв.м, с обособени паркоместа и автоматична поливна система грижеща се за озеленяването, чрез мобилно приложение.

Ситуирана е на тихо зелено място, в обхвата на Натура 2000, в защитена екологична зона, което е гаранция за запазване чистотата и спокойствието в района, както и защита срещу презастрояването, типично за вилните зони в близост до морето. Намира се на 4 км от кк Албена, 10 км от прекрасния Балчик, 30 км от Варна.

Локация, предлагаща спокойствие вън от големия град, непосредствена близост до морето и в същото време бърз достъп до град Варна и летището.

Прекрасен избор за хора обичащи живот сред природата в микс от модерен архитектурен дизайн и нови технологии.

Агенция СМЕНИ АДРЕСА предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имота и изготвя всички необходими документи за сделка.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД:009429

СМЕНИ АДРЕСА с нас, докато другите все още търсят!
Funktioner:
  • Mit einer Passage
  • Mit Parkplatz
  • Internetverbindung
  • Sicherheitskameras
  • Zugangskontrolle
  • Wärmedämmung
Pris

Fastighetspris: 145 000 €

Pris An qm: 1394,231 €

Plats

region Dobritsch, Obrotschishte

Statistik
  • 17vyer
  • 0sparar
Annonsen har uppdaterats den 10 Mai 2024
Kontakta säljaren
087XXX... (show)
Ombud
Martin Argirow
0899707807

SMENI ADRESA EOOD
Warna gr. Warna, bul. Wladislaw Warnentschik 112, et. 3, ofis 12
Zu verkaufen Haus в region Dobritsch, Obrotschishte
145 000 €
104 qm1 Rahmenkonstruktion, 2023