Zu verkaufen  1 Schlafzimmer Pernik , Moschino , 67 qm | 88485655
Zu verkaufen 1 Schlafzimmer
Pernik, Moschino Siehe auf der Karte
74 504
67 qm3 Ziegel, 2022
Zentralheizung: JAGas: -
Entfernen
Objektbeschreibung:
Новостроящ се луксозен затворен, жилищен комплекс с басейн в гр. Перник, кв. Изток

✅ ЖИЛИЩНА ЧАСТ
Комплексът е в модернистичен стил и се състои от три сгради, по шест етажа, с общо 59 апартамента (двустайни, тристайни), от които три са мансардни. Апартаментите на 1-ви етаж имат самостоятелни дворчета.

Всички апартаменти ще имат ръчно изработени входни врати, PVC врати и прозорци от 7 камерен профил Trocal 88 мм, цвят Орех, едностранно и трислоен стъклопакет с ширина 52 мм с газ аргон. Под циментовите замазки има топло и шумо изолация, която ще допринася за комфорта при обитаването им.

Планираният срок за ползване на сградите е 2022г. и 2023г.

✅ ОБЩИ ЧАСТИ
широки и луксозни общи части с приятна фонова музика, комфортни зони за релакс на всеки етаж, бутикови мебели и допълнителни предверия за обезшумяване. Скритото осветление, вградени огледала, подсветки, стълбище с дизайнерски интериор и цветни, раздвижени вентилируеми фасади създават усещане за комфорт и лукс.

✅ ДВОР с БАСЕЙН
Общите зелени площи на комплекса са богато аранжирани с цветни лехи, дървета, декоративни храсти и дизайнерски пейки за почивка. Насред този оазис има басейн, за почивка и реклакс на живущите в комплекса.

✅ ПАРКИНГ
За максимален комфорт на живущите, инвеститорът е предвидил обширен, подземен гараж под целия терен на комплекса, с топла връзка към сградите.

✅ Отоплението на сградата е към ТЕЦ Перник.

✅ ЛОКАЦИЯ
В близост до комплекса се намира професионална гимназия, детска градина, универсален хранителен магазин и поликлиника. Лесен изход към София, магистрала Люлин и околовръстния път на гр. Перник.

✅ ИНВЕСТИТОР И СТРОИТЕЛ
Инвеститорът е член на Камарата на строителите в България. Фирмата разполага с квалифицирани кадри, които притежават богат опит в бранша, както и с богата материално - техническа база. Изпълнява поръчките в срок, на достъпни цени и с високо качество.

⚠️ Предлагаме имотите за продажба, без оскъпяване 👉на цени на инвеститора

Възможни са различни индивидуални варианти за разсрочено изплащане.

Повече информация, за огледи и контакт, вижте тук 👉 https://aksent.bg/property/re-nfvo-stroitelstvo-apartamenti-prkomesta-basein/

☎️0895 505 584

🆘Как можем да ви съдействаме за финансиране, покупка, ремонт и друго, вижте в секцията ни Услуги тук👉https://aksent.bg/services/
Merkmale:
  • Bauarbeiten im Gange
  • Aufzug
  • Mit Parkplatz
  • Sicherheitskameras
  • Zugangskontrolle
  • Sicherheit
  • Geschlossener Komplex
Preis

Immobilienpreis: 74 504 €

Preis An qm: 1112 €

Standort

Pernik, Moschino

Statistiken
  • 63Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am aktualisiert 15 Mai 2024
Verkäufer kontaktieren
089XXX... (zeigen)
Agent
Natalija Aksentiewa
0895505584

AKSENT KONSULT
Pernik ul. Rajko Daskalow 1, Biznes zentar Pernik, ofis 1A
Zu verkaufen 1 Schlafzimmer в Pernik, Moschino
74 504 €
67 qm3 Ziegel, 2022