Zu verkaufen  3 Schlafzimmer region Varna , Bjala , 109 qm | 98631327
Zu verkaufen 3 Schlafzimmer
region Varna, Bjala Siehe auf der Karte
95 000
109 qm3 Ziegel
Zentralheizung: NEINGas: NEIN
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 468 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 80971.

Отговорен брокер: Юлияна Куртева

Разгледайте нашето ново предложение за продажба на четиристаен, просторен апартамент на 200 м от обширна плажна ивица в гр. Бяла, на 5 минути от центъра на града. Сградата е с асансьор, паркинг за общо ползване пред сградата.

Жилището по документи е с два нотариални акта, тъй като е обединено от два двустайни апартамента, като е оставен входът и към втория апартамент. Подходящ вариант за голяма фамилия или вариант отдаване под наем на единия апартамент.

Жилището (52.29 кв.м. + 56.94 кв.м. = 109.23 кв.м.) е разположено на 3/5 етаж. Предлага се за продажба в перфектно състояние, изцяло оборудвано с нови мебели, както и климатици Daikin в дневната и детската. Състои се от:
Коридори
Дневна с кухня и тераса
Баня с тоалетна и пералня в банята
Спалня с излаз на тераса
Детска стая с излаз на тераса
Трета спалня с излаз на терасата
Втора баня с тоалетна

Пълното обзавеждане и оборудване може да разгледате на снимките. Жилището предлага частична морска гледка.

На територията на комплекса има:
3 басейна
барбекю зони към всяка сграда за общо ползване
детски басейн
детска площадка

Такса поддръжка 9.6 евро/кв.м.

Плажът се простира до реставрираната крепост на нос Св. Атанасий . В непосредствена близост има супермаркети и ресторанти. Спокойствието и простора, който ще срещнете в Бяла го правят изключително популярен сред български и чуждестранни туристи, търсещи спокойната екологична среда и чистото море.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват ...
Merkmale:
  • Internetverbindung
  • Möbliert
Preis

Immobilienpreis: 95 000 €

Preis An qm: 871,56 €

Standort

region Varna, Bjala

Statistiken
  • 166Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 22 Februar 2023
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Julijana Kurtewa
0882 817 468

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenez, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Zu verkaufen 3 Schlafzimmer в region Varna, Bjala
95 000 €
109 qm3 Ziegel