Προς πώληση  3 υπνοδωμάτια Βαρνα , Βρηζ , 117 τ.μ | 15376590
Προς πώληση 3 υπνοδωμάτια
Βαρνα, Βρηζ
275 000
Δεν χρεώνεται ΦΠΑ
117 τ.μ14η Τούβλο, 2024
Centralne ogrzewanie: -Gaz: -
Usunąć
Opis nieruchomości:
👉 ЕКСКЛУЗИВОНО !!!

👉 ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ 117кв.м.

👉 ПОДЗЕМНО ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА

👉СТРАХОТНА МОРСКА ПАНОРАМА

👉 НАПЪЛНО ПОКРИТ С ИЗЛОЖЕНИЕ : ЮГ-ЗАПАД

👉 НОВА ИЗГРАДЕНА СГРАДА С АКТ 16

👉 ДОКАЗАН ИНВЕСТИТОР БЕЗ КОМПРОМИСИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!!

Имоти Премиер Предлага на Вашето внимание четиристаен апартамент в района на ж.к.Бриз гр.Варна. Жилището е с площ 117 кв.м. разпределени в: дневна с кухненска част - 28,5 кв.м с излаз на тераса- 7 кв.м, спалня - 12,6 кв.м, спалня - 12,2 кв.м,спалня- 11 кв.м килер- 1,7 кв.м, баня с тоалет 4,2 кв.м, тоалет -1,8 кв.м и коридор- 9,6 кв.м. Апартамента се издава по БДС - стени гипсова мазилка , тавани окачен таван с вата за обезшумяване и скрито осветление, подово покритие шпакловка, висококачествена алуминиева дограма марка: Reynaers Masterline 8 с отлични шумоизолационни и топлоизолационни показатели, с високо изолирана прозоречна система, която отговаря на най-високите изисквания за термална изолация, стабилност и сигурност, троен стъклопакет 45 мм. с висока светлопропускливост. Предвиден е системен обков на Reynaers с невидими панти . Всички входни врати са с 3-точкови езикови мартини и елегантни дръжки вътре и вън Touch + cover plate , входна апартаментна врата -луксозна, блиндирана с тристранно заключване, пасивни шипове и с висок клас секретна брава.

Районът е изключително комуникативен с отлично изградена инфраструктура, позволяваща бърз и удобен достъп до центъра на Варна, курортните комплекси Св.Св. Константин и Елена , Златни пясъци и до всички части на града.

В непосредствена близост до Парк-паметник на българо-съветската дружба , създаващ прекрасни условия за спорт, релакс и отмора.

Само на няколко минути пеша от Морската градина един от символите на града!

За почитателите на спортни, културни и конгресни мероприятия в удобна близост се намират емблематичните за морската столица сгради и атракциони: Дворцът на Културата и Спорта и Делфинариумът, Зоологическа градина, както и едни от най-посещаваните за града Стадион Тича и Стадион Варна .

В района на жилищна сграда се предлагат широка палитра от търговски услуги, магазини на големи хипермаркети, спортни центрове, тенис кортове, здравни заведения, места за отдих, тренировки и забавления.

Сред предимствата на локацията на жилищната сграда е и близостта до едни от най-елитните учебни заведения на град Варна: IV Езикова гимназия Фр.Ж.Кюри , ПГХТ Менделеев , Филиалът на Шуменския университет, Математическата гимназия, ЧЕГ Джордж Байрон , ОУ Захари Стоянов и ОУ Раковски .

Код на обявата : 357235
Cechy:
  • Ανελκυστήρας
  • Με χώρο στάθμευσης
Cena

Cena nieruchomości: 275 000 €

Cena επί τ.μ: 2350,427 €

Lokalizacja

Βαρνα, Βρηζ

Statystyka
  • 77wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 23 Μαΐου 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
087XXX... (pokazywać)
Agent
Ιορδαν Ηβανοβ
0879 59 00 53

ΗΜΟΤΗ ΠΡΕΜΗΕΡ
Βαρνα υλ. Γεοργη Βενκοβσκη 90 ετ.6 οφ.20
Προς πώληση 3 υπνοδωμάτια в Βαρνα, Βρηζ
275 000 €
117 τ.μ14η Τούβλο, 2024