Προς πώληση  σπίτι περιοχή Μπλαγκόεβγκραντ , Βελητσα , 49 τ.μ | 31731257
Προς πώληση σπίτι
VIP
περιοχή Μπλαγκόεβγκραντ, Βελητσα
75 000
Δεν χρεώνεται ΦΠΑ
49 τ.μ1ος Δοκοί κοπής, 2005
Centralvärme: -Gas: -
Avlägsna
Egendomsbeskrivning:
Агенция за недвижими имоти Hello Bulgaria ви представя къща с действащ бизнес за продажба в целогодишния курортен комплекс Семково. Имотът е сгушен сред забележителната природа на национален парк Рила, на 1 600 метра надморска височина. Разположението му предоставя отлични условия за целогодишен туризъм. През топлите дни районът е идеален за отдих, разходки в гората, бране на различни видове билки или гъби. Зимните месеци тук има ски писта, а Банско и Добринище са на разстояние около един час път с автомобил.
Общата застроена площ на къщата е 49 кв.м. като разпределението включва: входно антре със закачалка, всекидневна с мека мебел, телевизор, камина, маса за хранене и напълно оборудвана кухня с шкафове, фурна, котлони, хладилник, мивка, кафе машина и кана за подгряване на вода. Банята е завършена с душ. Във вилата могат да се настанят до 4 човека. Има таванско помещение, което може да бъде обособено в допълнителна стая. Освен таванското помещение има още една постройка от 20 кв.м., която в момента изпълнява функцията на помещение за съхранение на дърва, но може да бъде превърната в допълнително спално помещение. До вилата се стига безпроблемно по асфалтиран път и има 2 паркоместа.
Освен всичко това, къщата предлага действащ бизнес като вила за отдаване под наем за нощувки, който осигурява до 16,4% възвръщаемост от продажната цена и вече притежава категоризация. През зимните месеци средната печалба може да достигне 3 400 лв.
Имотът, който предлагаме е напълно обзаведен и готов за ползване. При сериозен интерес, цената може да бъде коментирана.
Отделна партида за ток, имотът е свързан с канализацията, а водата е от планината:).
Funktioner:
  • Με ενεργή επιχείρηση
  • Επιπλωμένο
Pris

Fastighetspris: 75 000 €

Pris επί τ.μ: 1530,612 €

Plats

περιοχή Μπλαγκόεβγκραντ, Βελητσα

Statistik
  • 18vyer
  • 0sparar
Annonsen har uppdaterats den 15 Φεβρουαρίου 2024
Kontakta säljaren
089XXX... (show)

ΧΕΛΟΥ ΒΑΛΓΑΡΗΙΑ
Βλαγοεβγραδ Βανσκο
Προς πώληση σπίτι в περιοχή Μπλαγκόεβγκραντ, Βελητσα
75 000 €
49 τ.μ1ος Δοκοί κοπής, 2005