Προς πώληση  2 υπνοδωμάτια Σοφηια , Μλαδοστ 2 , 176 τ.μ | 32184253
Προς πώληση 2 υπνοδωμάτια
Σοφηια, Μλαδοστ 2
440 000
Περιλαμβάνεται ΦΠΑ
176 τ.μ2ο Τούβλο, 2006
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
ЕРА Младост предлага за продажба просторен апартамент с две спални и кабинет в ж.к. Младост 2, гр. София.

Разпределение на помещенията: Апартаментът разполага с просторна южна дневна с изход на панорамна тераса, трапезария и кухненски бокс, които образуват обширен и уютен общ пространствен интериор. Родителска спалня с дрешник и светла баня с тоалетна, изход на самостоятелна тераса. Детската стая и кабинета са с отделен вход и между тях има голяма светла баня с тоалетна, изход на тераса и от двете стаи. Отделна тоалетна.

Удобства и оборудване: Отоплението е осигурено чрез електрическо котле с поставени радиатори във всички помещения, а климатикът допълнително осигурява комфорт през горещите летни дни.
Във всекидневната е изградена елегантна камина.

Локация: Разположението на апартамента е изключително удобно, като осигурява близост до детски градини, училища и хранителни магазини. Освен това, лесният достъп до метростанция Александър Малинов и добрите транспортни връзки гарантират бързо и удобно придвижване към всяка част на София.

Допълнителни удобства: Присъствието на общо помещение за колички и велосипеди на партера на сградата е плюс за удобството на живущите. Възможността за закупуване на самостоятелен гараж допълнително подобрява функционалността и комфорта на имота.

С тези удобства и удобно разположение, апартаментът представлява привлекателна възможност за хора, които търсят просторно и функционално жилище.

ЕРА България е независим кредитен посредник към БНБ с номер BCI000024 и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта 0311693
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Έλεγχος πρόσβασης
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 440 000 €

Τιμή επί τ.μ: 2500 €

Τοποθεσία

Σοφηια, Μλαδοστ 2

Στατιστική
  • 23προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)

ΕΡΑ ΜΛΑΔΟΣΤ
Σοφηια ζ.κ.'Μλαδοστ'-3, βλ. 302, βχοδ 4, παρτερ
Προς πώληση 2 υπνοδωμάτια в Σοφηια, Μλαδοστ 2
440 000 €
176 τ.μ2ο Τούβλο, 2006