Προς πώληση  Парцел περιοχή Μπουργκάς , κ.κ. Σλαντσεβ βριαγ , 8868 τ.μ | 38624329
Προς πώληση Парцел
περιοχή Μπουργκάς, κ.κ. Σλαντσεβ βριαγ Δείτε στον χάρτη
Κατόπιν αίτησης
8868 τ.μ
Κανονισμός λειτουργίας: ΟΧΙΗλεκτρική ενέργεια: ΟΧΙΝερό: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 272.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Представяме за продажба парцел за застрояване с площ от 8868 кв.м., разположен на север от курорта Слънчев Бряг, на приблизително 200 м. от главния път Бургас-Варна, високо над морето на надморска височина 80 м. сред богати природни дадености, осигурявайки комбинация от възможности за спокоен отдих и близост до богатите на забавления околни селища. Имотът се намира в месността Балкана , в непосредствена близост до балнео-санаториум Свети Влас и ресторант Ханска шатра . Плажовете на Св. Влас и Слънчев Бряг са на разстояние от приблизително 12-15 мин. пеша.

Парцелът е подходящ за строеж на курортно-рекреационен обект със следните параметри: Плътност - 30%; Интензивност - 1.20 и Максимална височина - 10 м. Парцелът е ориентиран с лек наклон в посока юг-югоизток и открива отлична възможност за застрояване с панорамен изглед към морето и околните курортни селища. До него се достига по асфалтиран път. Ток и вода ще откриете в съседство.

Прекрасен имот с отличен потенциал. От неговите тераси има чудесен изглед към Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас. Уникалното разположение на място, където се срещат планински и морски въздух, при което се поучава специфична йонизация на въздушните маси над района, дава възможност за профилактика и лечение на различни заболявания на белите дробове и дихателните пътища.

Слънчев бряг е най-големият български курорт (с над 200 хотела), който се намира в южната част на българската черноморска ривиера на територията на Община Несебър. Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. В северната си част достига последните възвишения на Стара планина и курортен град Свети Влас, а на юг до красивия град-музей Несебър.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Вижте подробна информация за организация на огледи на имоти тук.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
...
Τιμή

Τιμή ακινήτου: Κατόπιν αίτησης

Τιμή :

Τοποθεσία

περιοχή Μπουργκάς, κ.κ. Σλαντσεβ βριαγ

Στατιστική
  • 170προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 21 Αυγούστου 2020
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Στηληιαν Γεοργηεβ
0882 817 478

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ
Σοφηια κβ. Λοζενετσ, υλ. Ζλατεν ρογ 22, ετ. 4, οφησ 7
Προς πώληση Парцел в περιοχή Μπουργκάς, κ.κ. Σλαντσεβ βριαγ
Κατόπιν αίτησης
8868 τ.μ