Προς πώληση  2 υπνοδωμάτια περιοχή Μπουργκάς , Πομορηε , 145 τ.μ | 44358442
Προς πώληση 2 υπνοδωμάτια
περιοχή Μπουργκάς, Πομορηε Δείτε στον χάρτη
128 000
Περιλαμβάνεται ΦΠΑ
145 τ.μ2ο Τούβλο, 2008
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΝΑΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 497 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 83587.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Тристаен апартамент намиращ се в новата градска част на гр. Поморие. Имот висок клас строителство, отличаващ се с качествена дограма с максимална светлина на помещенията, перфектно завършен и обзаведен. Местоположението на сградата осигурява бърз достъп до Международно летище Бургас.

Жилището е разположено на втори жилищен етаж в малка кооперация с шест апартамента.

Разпределение
входно антре-коридор
обособен кухненски кът
голяма и просторна всекидневна - хол
две спални
мокро помещение
баня с WC
три тераси (едната остъклена)

Апартаментът е с италиански мебели, с джакузи в банята, изцяло газифициран. Продава се напълно обзаведен както е на снимките. Подходящ имот както за живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем.

Градът се намира в южната част на българското Черноморие, на 22 км от Бургас и около 400 км от София. Той е сред най-популярните дестинации през летния сезон, плажната му ивица е дълга около 5 км. Зимата е мека, с минимални валежи. Районът е прочут с лечебните свойства на калта, добивана при производството на сол в Поморийското езеро. Известни са и лечебните качества на минералната вода в града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Χαρακτηριστικά:
  • σύνδεση στο Internet
  • Επιπλωμένο
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 128 000 €

Τιμή επί τ.μ: 882,759 €

Τοποθεσία

περιοχή Μπουργκάς, Πομορηε

Στατιστική
  • 43προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 14 Μαρτίου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Παβελ Ραβανοβ
0882 817 497

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ
Σοφηια κβ. Λοζενετσ, υλ. Ζλατεν ρογ 22, ετ. 4, οφησ 7
Προς πώληση 2 υπνοδωμάτια в περιοχή Μπουργκάς, Πομορηε
128 000 €
145 τ.μ2ο Τούβλο, 2008