Προς ενοικίαση  2 υπνοδωμάτια Πλοβδηβ , Χρηστο Σμηρνενσκη , 120 τ.μ | 49330145
Προς ενοικίαση 2 υπνοδωμάτια
Πλοβδηβ, Χρηστο Σμηρνενσκη Δείτε στον χάρτη
600
120 τ.μ
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 81569.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Предлагаме под наем тристаен апартамент, след ремонт, в квартал Христо Смирненски в тухлена сграда (2010 година) с добре поддържани общи части, в близост до Основно училище Васил Петлешков , супермаркет, спирка на градски транспорт, болници и много други удобства от ежедневието. Отличната локация позволява бърза мобилност и комуникативност до всякакви обществени удобства, същевременно възможност да избягате от шумната градска среда, както и да се насладите на близкия парк и да вдишате чист въздух.

Жилището е се намира на 4-ти етаж с площ 120 кв. м. разпределена между:
коридор
хол и трапезария с кухненски бокс
две спални
килер
две бани с тоалетни (една голяма с вана, другата е малка с душ и тоалетна)
тераса

Имотът е качествено завършен с:
PVC дограма
подове с гранитогрес
стени - латекс
отопление - климатици

Апартаментът се отдава под наем модерно обзаведен, като разполага с всичко необходимо за комфортното ви ежедневие. Има включени пералня, сушилня, съдомиялна, фурна, микровълнова, 3 климатика, 4 телевизора, 2 хладилника, пътека за бягане.

В района ще откриете разнообразие от ежедневни удобства и услуги, супермаркет Кауфланд, Уникредит Булбанк, други банкови клонове, инвитро клиника, възловите булеварди Копривщица и Пещерско шосе, Мол Пловдив, парк Отдих и култура, с лесен достъп до река Марица и Гребен канал.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, ...
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Ανελκυστήρας
  • Κλιματιστικό
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 600 €

Τιμή επί τ.μ: 5 €

Τοποθεσία

Πλοβδηβ, Χρηστο Σμηρνενσκη

Στατιστική
  • 255προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐου 2023
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Στεφαν Μολλοβ
0882 817 466

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ ΠΛΟΒΔΗΒ
Πλοβδηβ Δελοβη ΤΣενταρ Πλοβδηβ, υλ. Χαν Κυβρατ 1, eταζ 4, οφησ 408
Προς ενοικίαση 2 υπνοδωμάτια в Πλοβδηβ, Χρηστο Σμηρνενσκη
600 €
120 τ.μ