Προς πώληση  2 υπνοδωμάτια Σοφηια , Ραζσαδνηκα , 113 τ.μ | 62808741
Προς πώληση 2 υπνοδωμάτια
Σοφηια, Ραζσαδνηκα
246 340
Περιλαμβάνεται ΦΠΑ
113 τ.μΔιαφράγματα μεγάλης επιφάνειας, 1979
ТЕЦ: ΝΑΙГаз: -
Премахни
Описание на имота:
ERA Invest продава еклклузивно изключително светъл и просторен тристаен апартамент е отделна кухня, в най-хубавата част на квартал Разсандика. Имотът е след освежителен ремонт и се отличава с красиви панорамни гледки към Витоша планина и висококачествено изпълнение на довършителните работи.

Жилището е разположено на 4 етаж, с чиста площ от 93 кв.м. и има следното функционално разпределение:
Т-образно широко антре, просторен хол с остъклена тераса, отделна кухня с трапезария и балкон, две големи спални, голяма баня и отделна тоалетна.

Апартаментът е обзаведен и оборудван. Отличното му разпределение, гарантира уединение и спокойствие. Към имота има 7.2 кв.м мазе/килер, разположен на първия етаж.

Щранговете на входа и водопроводната инсталация на апартамента са подменени с полипропиленови тръби. Жилището е санирано, сградата е ЕПК, разполага с ТЕЦ и два асансьора.

Зона със свободно паркиране.

Междублоково пространство, югоизтично изложение, пред сградата има квартална градинка с много зеленина и детска площадка. Локацията Разсадник-Коньовица е изключително комуникативна, с перфектен достъп, в непосредствена близост до магазини, заведения, главни пътни артерии. В непосредствена близост до сградата са разположени Първа АГ Св. София (бившата Тина Киркова ), 57-о СОУ и един от най-поддържаните паркове в София - Св. св. Петър и Павел (бившият парк 'Боримечката') и църква със същото име. На 2 мин пешеходно разстояние от трамвайна спирка на бул. Стамболийски и на 5 мин от метростанция Константин Величков.

Агенцията разполага с ключ.

Предлагаме още един двустаен апартамент в същата сграда.

Ако имате нужда от кредит, можем да ви предложим напълно безплатна професионална кредитна консултация и цялостно обслужване осигуряващо за вас най-добрите условия предлагани в момента на пазара. ERA е регистриран към БНБ кредитен посредник.
Особености:
  • Ανελκυστήρας
  • Επιπλωμένο
  • Έλεγχος πρόσβασης
  • Θερμική μόνωση
Цена

Цена на имота: 246 340 €

Цена επί τ.μ: 2180 €

Локация

Σοφηια, Ραζσαδνηκα

Статистика
  • 14разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 6 Ιουνίου 2024
Попитай продавача
0899 XXX... (покажи)

ΕΡΑ ΗΝΒΕΣΤ
Σοφηια γρ. Σοφηια, βυλ. 'ΤΣαρ Βορησ III' 19Β
Προς πώληση 2 υπνοδωμάτια в Σοφηια, Ραζσαδνηκα
246 340 €
113 τ.μΔιαφράγματα μεγάλης επιφάνειας, 1979