Προς πώληση  Γραφείο Βαρνα , ΒΗΝΣ-ΤΣερβεν πλοτσταδ , 294 τ.μ | 67199160
Προς πώληση Γραφείο
Βαρνα, ΒΗΝΣ-ΤΣερβεν πλοτσταδ Δείτε στον χάρτη
600 000
294 τ.μ1ος Τούβλο, 2008
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 469 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 80493.

Отговорен брокер: Калина Иванова

Предлагаме за продажба луксозен офис на три нива. Имотът се намира на комуникативно място в близост до ВИНС и Дворец на културата и спорта. В района са концентрирани държавни и общински институции, културни, образователни центрове и др., както и булевард "Княз Борис I" - най-известната пешеходна артерия в града, с едни от най-луксозните бутици и кафенета. Отличната локация дава възможност да се намирате едновременно в близост до Морската градина на града и същевременно да се ползвате от всички удобства необходими за развитието на вашия бизнес.

Офисът е със следното разпределение:
Отделена кухня с голяма маса за персонал, помещение за архив на документи на сутеренен 116,15 кв. м.
Мострена зала на партер с витрина и вход към улицата 81,09 кв. м. (офисът разполага и с още един вход тип служебен откъм вътрешния двор на сградата), санитарно помещение.
Офис на ет.1 97,40 кв. м. това ниво е с вътрешен достъп по стълби в самия офис, две тераси, санитарно помещение и друго помещение оборудвано за сървъра.

Офисът се предлага за продажба с всички комуникации - СОТ, външно видеонаблюдение, интернет, без офис мебели и техника.

Удобно паркиране за клиентите в синя зона

Районът има добри транспортни връзки с центъра на града, кварталите и курортните комплекси около града. Част е от центъра на града, а идеалният център се намира на 5 мин пешеходно разстояние. Изградена е много добра инфраструктура.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, ...
Χαρακτηριστικά:
  • Ανελκυστήρας
  • σύνδεση στο Internet
  • Έλεγχος πρόσβασης
  • Επιπλωμένο
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 600 000 €

Τιμή επί τ.μ: 2040,816 €

Τοποθεσία

Βαρνα, ΒΗΝΣ-ΤΣερβεν πλοτσταδ

Στατιστική
  • 28προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2022
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Καληνα Ηβανοβα
0882 817 469

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ ΒΑΡΝΑ
Βαρνα γρ. Βαρνα, βυλ. Βλαδησλαβ Βαρνεντσηκ 110, ετ. 2, οφησ 4
Προς πώληση Γραφείο в Βαρνα, ΒΗΝΣ-ΤΣερβεν πλοτσταδ
600 000 €
294 τ.μ1ος Τούβλο, 2008