Προς πώληση  σπίτι Σταρα Ζαγορα , Αιαζμοτο , 630 τ.μ | 73042557
Προς πώληση σπίτι
Σταρα Ζαγορα, Αιαζμοτο Δείτε στον χάρτη
630 000
630 τ.μ(200 τ.μ)- Τούβλο
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 477 или 042 958 551 и цитирайте референтния номер на имота: SZ 57879.

Отговорен брокер: Мирослав Караколев

Предлагаме на Вашето внимание 4-етажна автентична къща, строена през 1936 година. Имотът се намира в един от най-предпочитаните райони на Стара Загора, в близост до парк Аязмото и централната част на града.

Имотът е с РЗП 630 кв. м и обхваща парцел с площ 200 кв. м. Жилищната площ е разпределена между 4 етажа, а освен това към имота има и 3 търговски помещения.
В сутерен са разположени коридор, 2 стаи, килер и санитарен възел. Налице е вътрешна и външна изолация.
Площта на първи етаж включва антре, всекидневна с трапезария и кухненски бокс, спалня баня и тоалетна. Подовите настилки тук са изпълнени от ламиниран паркет и теракот, дограмата на прозорците е дървена. Височината на тавана е 3,20 м.
На втори етаж ще откриете коридор, спалня, всекидневна с трапезария и кухненски бокс, баня и тоалетна. На етажа има голяма и просторна тераса от 122 кв. м. И тук височината на тавана е 3,20 м.
Трети етаж включва коридор, 2 спални и баня с тоалетна. Таванът тук е гредоред.
Отоплението се осъществява чрез камина и електричество.
Къщата има два отделни входа - един за сутерен и първи етаж и един за втори и трети етаж.

Имотът е след основен ремонт през 2008 г, с нови ВиК, ел. инсталация и мазилки. Продава се с обзавеждане и оборудване. Строителният план разрешава строителство на 5 етажна сграда с РЗП 1350 кв. м.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни ...
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 630 000 €

Τιμή επί τ.μ: 1000 €

Τοποθεσία

Σταρα Ζαγορα, Αιαζμοτο

Στατιστική
  • 185προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 8 Νοεμβρίου 2022
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Μηροσλαβ Καρακολεβ
0882 817 477

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ
Σταρα Ζαγορα Βηζνεσ ΤΣενταρ Ραμηνη υλ. 'Χαδζη Δημηταρ Ασενοβ' 87
Προς πώληση σπίτι в Σταρα Ζαγορα, Αιαζμοτο
630 000 €
630 τ.μ- Τούβλο