Προς ενοικίαση  Κατάστημα Πλοβδηβ , Καμενητσα 1 , 65 τ.μ | 73367109
Προς ενοικίαση Κατάστημα
Πλοβδηβ, Καμενητσα 1 Δείτε στον χάρτη
690
Περιλαμβάνεται ΦΠΑ
65 τ.μ-
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 450 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 84161.

Отговорен брокер: Румяна Ласкова

Предлагаме на вашето внимание напълно оборудван салон за красота с площ 65 кв.м. Намира се срещу стадион Христо Ботев, до Лидъл, на много комуникативно място и е заобиколен от жилищни кооперации.

Обектът е след луксозен основен ремонт и е със статут на салон за красота с всички необходими за това документи. Разгърнат е на 2 нива, като основното (на партера) е с обособени 2 фризьорски места, помещение за козметика, места за маникюр и педикюр, помещение за козметични процедури, тоалетна с баня, малко сервизно помещение. Монтиран инверторен климатик MITSUBISHI (след пълна профилактика). На долното ниво има турбо-солариум BLACK POWER (нови лампи и пълна профилактика с писмена гаранция от оторизиран сервиз). Там е и зоната за масаж, отделена с параван.

Салонът се отдава с цялото оборудване във вида, в който е на приложените снимки. Много добре разработен бизнес имот, което разполага с 5 работни места: два фризьорски стола, кът за маникюр/педикюр, козметично студио и солариум.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Κλιματιστικό
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 690 €

Τιμή επί τ.μ: 10,615 €

Τοποθεσία

Πλοβδηβ, Καμενητσα 1

Στατιστική
  • 42προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 3 Ιουνίου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Ρυμιανα Λασκοβα
0882 817 450

ΒΑΛΓΕΡΗΑΝ ΠΡΟΠΕΡΤΗΣ ΠΛΟΒΔΗΒ
Πλοβδηβ Δελοβη ΤΣενταρ Πλοβδηβ, υλ. Χαν Κυβρατ 1, eταζ 4, οφησ 408
Προς ενοικίαση Κατάστημα в Πλοβδηβ, Καμενητσα 1
690 €
65 τ.μ-