Προς ενοικίαση  Μεζονέτα Πλοβδηβ , Καρτσηιακα , 116 τ.μ | 76921774
Προς ενοικίαση Μεζονέτα
Πλοβδηβ, Καρτσηιακα
500
Περιλαμβάνεται ΦΠΑ
116 τ.μ
Κεντρική θέρμανση: ΟΧΙΑέριο: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание четиристаен апартамент, тип МЕЗОНЕТ с локация кв. Кършияка. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка.

Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж в тухлена кооперация и разполага с площ 116кв.м, разгърната в следното разпределение:
- просторен хол с луксозно обзаведен кухненски бокс, с вградени поръчкови електроуреди, спалня, баня и тоалетна и тераса. На второ ниво е разположена спалня, самостоятелна детска стая и баня с тоалетна.

За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство.

Отопление е на ТОК.

Изложение: ЗАПАД/ СЕВЕР/ ЮГ

Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта.

Реф.номер: 2049054
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Κλιματιστικό
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 500 €

Τιμή επί τ.μ: 4,31 €

Τοποθεσία

Πλοβδηβ, Καρτσηιακα

Στατιστική
  • 22προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 7 Μαΐου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
0884XXX... (προβολή)

ΤΗΤΑΝ ΠΡΟΠΑΡΤΗΣ
Πλοβδηβ βυλ.6-τη σεπτεμβρη 187 ετ.1 οφησ 3
Προς ενοικίαση Μεζονέτα в Πλοβδηβ, Καρτσηιακα
500 €
116 τ.μ