Προς πώληση  Парцел περιοχή Σόφια , Γορνα Μαληνα , 705 τ.μ | 81430037
Προς πώληση Парцел
περιοχή Σόφια, Γορνα Μαληνα Δείτε στον χάρτη
77 999
Δεν χρεώνεται ΦΠΑ
705 τ.μ
Κανονισμός λειτουργίας: -Ηλεκτρική ενέργεια: ΟΧΙΝερό: ΟΧΙ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Агенция SUPRIMMO: www.suprimmo.bg
Представяме ви парцел в урегулирана зона на 30 км. от град София в село Горна Малина и само на минути разстояние от община Горна Малина.

Селото е ситуирано и само на 12 км от град Елин Пелин, както и на 15 км от автомагистрала Хемус и 25 км от автомагистрала Тракия.

Парцелът се намира с лице към две улици, като в него има ток, вода и кладенец. Имотът е ситуиран само на 100 метра от центъра на селото.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.


За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 123544
Тел: 0884 604 522, 02 424 98 47
Отговорен брокер:Никола Николов
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 77 999 €

Τιμή επί τ.μ: 110,637 €

Τοποθεσία

περιοχή Σόφια, Γορνα Μαληνα

Στατιστική
  • 15προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Νηκολα Νηκολοβ
0884 604 522

ΣΥΠΡΗΜΜΟ - ΓΛΑΒΕΝ ΟΦΗΣ
Σοφηια γρ. Σοφηια, υλ. ΙΑκυβητσα 19, ετ. 5
Προς πώληση Парцел в περιοχή Σόφια, Γορνα Μαληνα
77 999 €
705 τ.μ