Προς ενοικίαση  Κατάστημα Σοφηια , Λοζενετσ , 50 τ.μ | 97663903
Προς ενοικίαση Κατάστημα
Σοφηια, Λοζενετσ
1000 BGN
Δεν χρεώνεται ΦΠΑ
50 τ.μ2ο
Κεντρική θέρμανση: -Αέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Предлагаме ви аптека под наем в кв. Лозенец, гр. София. Помещението се намира на изключително атрактивна локация, точно срещу емблематичния хотел Маринела. Тази локация гарантира голям поток от потенциални клиенти и отлична видимост.

Помещението е с площ от 50 кв.м. Вътрешното разпределение включва просторна търговска площ, складово помещение и санитарен възел. Напълно оборудвано за фармацевтична дейност. Стъклените витрини осигуряват максимална видимост и излагане на стоките.

Отоплението и климатизацията са централни, което гарантира комфорт на клиентите и персонала през цялата година. Аптеката разполага и с паркинг, което е допълнително удобство за клиентите.

Локацията е едно от най-големите предимства. Разположена е в район с висока проходимост и в непосредствена близост до транспортни връзки, бизнес сгради и жилищни комплекси. Районът е с отлично развита инфраструктура, с множество магазини, ресторанти и други търговски обекти в близост.

Това е перфектното място за развиване на вашия бизнес. Не пропускайте възможността да наемете този привлекателен имот на топ локация в София.

За повече информация и огледи, моля свържете се с нас на телефон:
0884034507 - Светослав Николов
Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Ασφάλεια
  • Κλιματιστικό
  • Κάμερες ασφαλείας
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 1000 BGN

Τιμή επί τ.μ: 20 BGN

Τοποθεσία

Σοφηια, Λοζενετσ

Στατιστική
  • 42προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)

ΑΙΑΚΣ ΝΕΔΒΗΖΗΜΗ ΗΜΟΤΗ
Σοφηια υλητσα Βοροβο 52 ,βχ.Γ
Προς ενοικίαση Κατάστημα в Σοφηια, Λοζενετσ
1000 BGN
50 τ.μ2ο