En venta  Estudio región Burgas , k.k. Slanchev bryag , 42 metros cuadrados | 13053248
En venta Estudio
región Burgas, k.k. Slanchev bryag See on the map
46 000
El IVA está incluido.
42 metros cuadrados3er Ladrillo
Central Heating: NOGas: NO
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 84693.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Студио в затворен комплекс Central Plaza, разположен в централната част на Слънчев бряг, разполагащ с басейн и паркинг за собствениците и детски кът за игра. Районът се характеризира с удобна инфраструктура и предлага отлични условия за почивка. Имотът се намира в самия център на курорта, на пешеходно разстояние от плажа, банки, магазини и заведения.

Студиото е разположено на 3 етаж и се състои от антре с гардероб, баня с вана, тоалетна, мивка с огледало и бойлер. Дневната е с обособена нова кухня с всички уреди и пералня, спалня, маса за хранене, разтегателен диван с холна масичка.
Терасата е просторна и има място за маса със столове, а подвижна тента осигурява комфорт в дъждовни и ветровити дни.

Дограмата е немски профил Рехау 5 камерна,а климатика е инверторен японски.
Комплекса се ползва целогодишно и се подържа целогодишно с отделни партиди за ток и вода, работещ асансьор през цялата година и охрана. Идеално място за постоянно живеене или отдаване под наем.

Морски курорт Слънчев бряг се намира едва на 35 км от областния център - гр. Бургас и многото разнообразни съоръжения и атракции, разположени в него, както и на около 3 км от Несебър - малък град от историческо значение, а също и популярна туристическа дестинация..

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
...
Features:
  • Elevar
  • Seguridad
  • Amueblado
Price

Property price: 46 000 €

Price en metros cuadrados: 1095,238 €

Location

región Burgas, k.k. Slanchev bryag

Statistics
  • 13views
  • 0saves
The ad has been updated on 19 junio 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Stiliyan Georgiev
0882 817 478

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
En venta Estudio в región Burgas, k.k. Slanchev bryag
46 000 €
42 metros cuadrados3er Ladrillo