En venta  1 dormitorio Sofia , Vitosha , 73 metros cuadrados | 14204378
En venta 1 dormitorio
TOP
Sofia, Vitosha Ver en el mapa
123 000
El IVA está incluido.
73 metros cuadrados4to Ladrillo, 2024
Calefacción central: Calefacción localGas: SÍ
Eliminar
Descripción de propiedad:
VISTA PARK е жилищен проект, следващ концепцията за живот близо до природата, далече от шума на града. Намира се в кв. Витоша, на тихо и спокойно място с южно изложение и панорамна гледка към планината. Разполага с бърз и лесен достъп, както до централните части на столицата, така и до паркове и зони за отдих. Проектът се отличава с ниско строителство, модерна архитектура и изобилие от зеленина, а районът, където е ситуиран, с чист въздух и паркова среда.

Квартал Витоша е привлекателно място за живеене на семейства и млади хора, желаещи да съчетаят модерния начин на живот със спокойствието и необикновената атмосфера, идваща от близостта на планината. Същевременно Витоша планина предлага не само красив изглед във вечерите на отмора, но и множество възможности за отдих и приятна разходка.

VISTA PARK предлага едновременно уютен дом близо до планината, но и практичен избор на инвестиция във времето. Всеки един от апартаментите притежава много естествена светлина и прекрасна гледка към Витоша. Имотите са проектирани от водещо столично архитектурно студио така, че да осигурява максимален комфорт и оптимално разпределение на вътрешните пространства. Достъпът посредством нетранзитна улица осигурява комфорт и спокойствие на живущите както през деня, така и през нощта.

Общият брой жилищни единици във VISTA PARK е 93, от които апартаментите с една спалня възлизат на 67 бр., тристайните жилища 20 бр. и еднопространствените студиа със самостоятелен бокс 6 бр. Петнадесет от жилищата са тип пентхаус, като разполагат с панорамни тераси между 24 и 70кв.м., а апартаментите на нивото на вътрешния двор са шест със съответните им прилежащи вътрешни дворове между 33 и 55кв.м. Стойността на жилищата започва от 106,000Е с ДДС. Формирането и диференцирането на стойностите се определят от редица фактори - изложение, етаж, големина, дали е на последен етаж с по-голяма тераса и др.

Конкретното предложение е за покупка на двустайно жилище със статут на апартамент на четвърти етаж, състоящо се от антре, баня с WC, непреходна спалня, всекидневна с трапезария, кухненски бокс и тераса с изход от двете помещения. Застроена площ: 62,07кв.м. Изложение: югозапад.

Степента на завършеност на апартаментите е на шпакловка и замазка с монтирана висок клас външна блиндирана врата. Стъклопакетите са тройни с външно четирисезонно стъкло с високо ново на соларна защита. Наличие на тръбно трасе за климатици.

VISTA PARK е със заверен Груб строеж (Акт 14), като въвеждането в експлоатация (Акт 16) е заложено за началото на 2025г. Строителството е подсигурено посредством финансираща банка на проекта. Цялата прилежаща инфраструктура(довеждащи квартални улици, уличен водопровод и канализация), както и директният автомобилен достъп от Околовръстния път са част от инвестиционния план на инвеститора, като ще бъдат изградени до края на 2024г. и преди въвеждането на проекта в експлоатация.

Атрактивна схема на плащане от само 20% при подписване на Предварителен договор, 50% - при Акт 15 и 30% - при Разрешение за ползване(Акт 16).

За повече информация и организиране на оглед, моля, посетете сайта на проекта - www.vistapark.bg или се обадете на тел. +359 877 452 207 и +359 876 019 946.
Características:
  • Bajo construcción
  • Elevar
  • Con estacionamiento
  • Control de acceso
Precio

Precio de la propiedad: 123 000 €

Precio en metros cuadrados: 1684,932 €

Ubicación

Sofia, Vitosha

Estadísticas
  • 578puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 27 junio 2024
Contacte al vendedor
0876 XXX... (espectáculo)

VISTA PARK 77 EOOD
Sofia ul. Zlaten Rog 22, et. 1, ofis 2V
En venta 1 dormitorio в Sofia, Vitosha
123 000 €
73 metros cuadrados4to Ladrillo, 2024