En renta  Piso de la casa región Blagoevgrad , Razlog , 80 metros cuadrados | 16970956
En renta Piso de la casa
región Blagoevgrad, Razlog Ver en el mapa
400
El IVA está incluido.
80 metros cuadrados2do
Calefacción central: NOGas: NO
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 461 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 82192.

Отговорен брокер: Цветанка Парапунова

Предлагаме на вашето внимание етаж от къща с площ 80 кв.м. в близост до центъра на гр. Разлог, училище и зелена градинка за игра. Градът и населените места с комплекси в близост са предпочитано място за български и чуждестранни туристи през цялата година. Районът е с чудесни условия за практикуване на селски туризъм, планинарство, водни спортове, лов, риболов, спа процедури, голф, разглеждане на исторически забележителности, зимни спортове.

Етажът включва:
Кухня оборудвана с хладилник, печка, с която се отоплява целият етаж , абсорбатор, микровълнова, пералня
Хол с маса за хранене, разтегателен диван, секция
Спалня 1 - две единични легла, бюро, гардероб секция
Спалня 2 - двойна спалня, секция , бюро , гардероб, телевизор
Баня с тоалетна - душ, бойлер, WC моноблок
2 балкона

Има възможност за ползване на двора и гаража.

Разлог се намира в планински район, на 831 м надм. височина. Разположен е в центъра на Разложката котловина, между три планини - Рила, Пирин и Родопите. Освен с изключително красиви природни картини, регионът радва своите посетители с отлични условия за практикуване на селски туризъм, планинарство, водни спортове, лов, риболов, спа процедури, голф, разглеждане на исторически и културни забележителности.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Características:
  • Amueblado
  • con garaje
Precio

Precio de la propiedad: 400 €

Precio en metros cuadrados: 5 €

Ubicación

región Blagoevgrad, Razlog

Estadísticas
  • 57puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 26 abril 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Tsvetanka Parapunova
0882 817 461

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
En renta Piso de la casa в región Blagoevgrad, Razlog
400 €
80 metros cuadrados2do