En venta  Парцел región Varna , Kumanovo , 1360 metros cuadrados | 19674385
En venta Парцел
región Varna, Kumanovo Виж на картата
36 800
1360 metros cuadrados
Регулация: SÍТок: NOВода: SÍ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 470 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 76220.

Отговорен брокер: Анна Ицова

Предлагаме за продажба парцел в регулация в община Аксаково, област Варна с влязъл в сила ПУП-ПРЗ от 2016 г. Парцелът е подходящ за жилищно и промишлено строителство.

Имотът има Г-образна форма и площ 1360 кв.м. Намира се непосредствено след стопанския двор, с 50 м лице на асфалтов път. Граничи с къщи, но има просторна панорамна гледка към зеленина. Вода в имота, ток до парцела (на границата).

Селото е разположено на 7 км северно от центъра на Варна и на 9 км източно от общинския център Аксаково. Районът се характеризира с красива природа, чист въздух и близост до всичко необходимо и морския бряг. В населеното място има два хранителни магазина, православен храм, кметство, пощенски клон, читалище, малък парк, автобусна спирка, читалище, детска градина и училище. Много тихо и спокойно село, което е избор за дом за все повече млади семейства с деца.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Цена

Цена на имота: 36 800 €

Цена en metros cuadrados: 27,059 €

Локация

región Varna, Kumanovo

Статистика
  • 59разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 13 junio 2022
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Anna Itsova
0882 817 465

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
En venta Парцел в región Varna, Kumanovo
36 800 €
1360 metros cuadrados