En renta  1 dormitorio Shumen , Pazara , 80 metros cuadrados | 41058789
En renta 1 dormitorio
Shumen, Pazara
700 BGN
El IVA está incluido.
80 metros cuadrados2do
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Агенция Даная ДМ-Консулт отдава под наем луксозен двустаен южен апартамент с уникална панорама към града с площ 70 кв.м на 2-ри етаж от 4-ри етажна сграда след ОСНОВЕН РЕМОНТ.Намиращ се в района над Пазара. Състои се от: коридор, хол с кухня и трапезария с излаз към тераса, спалня, баня и тоалетна в едно помещение. Имотът се предлага НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН И ОБОРУДВАН С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО (чисто нови хавлии,кърпи,спално бельо,завивки,възглавници,цялата необходима посуда,мебели и ел.уреди).

Условията за отдаване под наем на имот са следните: наемателят заплаща наема за първия месец + два наема депозит, които се пазят в наемодателят до напускане на имота от наемателя.

Реф Но. 752

Нашите условия за отдаване под наем на имот предлаган от агенцията са следните: наемателя заплаща наема за първия месец;+един наем депозит, който се пази в наемодателят до напускане на имота от наемателя; и половин наем комисион за агенцията, който се заплаща еднократно при подписване на договора за наем!!! Изготвяме договор за наем между наемодателя и наемателя БЕЗПЛАТНО.!За повече информация и още интересни предложения ,моля посетете офиса на агенцията ул Цар Освободител 69 ет 2 офис 2, или се обадете на посочения телефон (0877755698).
Características:
  • Amueblado
Precio

Precio de la propiedad: 700 BGN

Precio en metros cuadrados: 8,75 BGN

Ubicación

Shumen, Pazara

Estadísticas
  • 29puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 8 abril 2024
Contacte al vendedor
087XXX... (espectáculo)
Agente
Dobromira Mijova
0877755698

DANAYa DM-KONSULT EOOD
Shumen UL .'TsAR IVAN ALEKSANDAR' 42
En renta 1 dormitorio в Shumen, Pazara
700 BGN
80 metros cuadrados2do