En venta  2 dormitorios Varna , m-t Evksinograd , 220 metros cuadrados | 41267431
En venta 2 dormitorios
Varna, m-t Evksinograd
500 000
220 metros cuadrados4to Ladrillo, 2006
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
Уважаеми клиенти,

На вашето внимание представяме изключително луксозен имот със спираща дъха морска панорама, който би задоволил вкуса и най-взискателните от вас.

Жилището с площ от 220 кв. м. е разположено в затворен комплекс, граничещ с Резиденция Евксиноград и е изпълнено с най-висок клас материали и оборудване. В смели дизайнерски решения се съчетават форми, текстури и светлини.

Основно място в жилището е отредено на разточителната дневната, която примамва с удобна мека мебел, няколко допълнителни къта за сядане, място за хранене, барова част и кухненски бокс. Дизайнерът е заложил на скъпи естествени материали, хармонични цветове и усещане за плавност и лекота.
По цялата дължина на дневната френски прозорци разкриват невероятна морска панорама, приковаваща погледа. От дневната се излиза голяма панорамна тераса с кът за сядане, шезлонги и открит душ.

Посредством коридор с неочаквана вълнообразна форма, облечена във фина ламперия, влизаме в основната спалня. Тук също погледът се спира на безкрайната панорама през френските прозорци и невероятната стена зад леглото, наподобяваша люспи на риба. Стотици дървени елементи се сливат в едно за да образуват този уникален ефект. От спалнята преминаваме в дрешник с внушителни размери за да влезем в стилно оборудваната баня с панорамен прозорец. От спалнята има излаз на втора тераса.

Втората спалня също има собствена баня и тераса на разположение.

Предвидена е и допълнителна тоалетна за гости.

Жилището е обзаведено с най-висок клас мебели и оборудване-италиански мебели и текстил, австрийско дизайнерско осветление, автоматични щори с пълно затъмнение, филтри за варовик на цялото жилище, музикално оформление и телевизор във всяка стая, специален хладилник за вина. Използваните материали са мрамор, месинг, масивно дърво, естествен паркет и др. Внимание заслужават и високите тавани.

В цената на жилището е включено подземно паркомясто.


При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при сключване на сделки и подготвяне на нужната документация!

ОФЕРТА 8016
WWW.RONEVA.BG
Features:
  • Elevar
  • con garaje
  • Amueblado
  • Control de acceso
  • Seguridad
  • Complejo cerrado
Price

Property price: 500 000 €

Price en metros cuadrados: 2272,727 €

Location

Varna, m-t Evksinograd

Statistics
  • 107views
  • 0saves
The ad has been updated on 10 julio 2023
Contact seller
089XXX... (show)
Agent
Maya Dyoch
0893658118

RONEVA
Varna ul. Zhelezni vrata 37A
En venta 2 dormitorios в Varna, m-t Evksinograd
500 000 €
220 metros cuadrados4to Ladrillo, 2006