En venta  1 dormitorio Plovdiv , Trakiya , 64 metros cuadrados | 43111636
En venta 1 dormitorio
TOP
Plovdiv, Trakiya
81 999
El IVA está incluido.
64 metros cuadrados5to Ladrillo, 2024
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
(ОФЕРТА-7583)
НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА ПРЕД АКТ 16!!! СРЕДЕН ЕТАЖ!!! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!!! ОПЦИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ГАРАЖ НА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЦЕНА!!! АРМАДА ИМОТИ предлага на Вашето внимание чудесен двустаен апартамент в нова сграда в квартал Тракия. Жилището, което Ви предлагаме е разположено на среден етаж, с югозападно изложение и се състои от всекидневна с трапезария и кухненски кът, отделна спалня, баня с тоалетна, килер, входно антре и тераса. Имотът ще бъде издаден на шпакловка и циментова замазка, като ще бъдат поставени и вътрешни интериорни врати, което ще Ви улесни в процеса на довършване на мечтания дом. Апартаментът е отличен както за първо самостоятелно жилище, така и за инвестиция с цел отдаване под наем. Предлага се опция за закупуване на гараж на допълнителна цена, като в него има разположена просторна изба (6 кв.м.), която ще Ви осигури достатъчно място за съхранение. Локацията ще Ви осигури всичко необходимо в непосредствена близост!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!

Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.

Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с едни от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg
Precio

Precio de la propiedad: 81 999 €

Precio en metros cuadrados: 1281,234 €

Ubicación

Plovdiv, Trakiya

Estadísticas
  • 184puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 28 febrero 2024
Contacte al vendedor
089XXX... (espectáculo)
Agente
Teodora Bajchevanska
0893032406

ARMADA IMOTI
Plovdiv gr. Plovdiv bul. Osvobozhdenie 32, etazh 8, ofis 32
En venta 1 dormitorio в Plovdiv, Trakiya
81 999 €
64 metros cuadrados5to Ladrillo, 2024