En venta  1 dormitorio región Burgas , Ravda , 67 metros cuadrados | 56101513
En venta 1 dormitorio
región Burgas, Ravda
87 148
67 metros cuadrados2do Ladrillo, 2023
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Azzuro Beach, Равда, 30 м от плажа, двустаен апартамент в сграда без такса поддръжка в с. Равда. Апартаментът е на втори жилищен етаж, 67 кв.м., завършен до ключ. Идеален за както за ваканционно, така и за целогодишно ползване или постоянно живеене. Има възможност за закупуване на надземно паркомясто. Акт 15. Пред Акт 16.
Сградата се намира на броени метри от морето и плаж Олимпийски надежди, районът е с добре организирана инфраструктура и с удобни комуникации в близост. Завършване и въвеждане в експлоатация до края на 2023.
Без комисиона от купувач.
Оферта 2107.
Azzuro Beach е на 6 етажа. Архитектурата на сградата е с изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор, парапети от ковано желязо за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж и общите част на сградата. Сигурността на комплекса е обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата са монтирани осветителни LED тела. Дограмата е 5-камерна с двоен стъклопакет тип четири сезона . Сградата разполага с надземни паркоместа, които могат да бъдат закупени допълнително.
Апартаментите се предават на бъдещите собственици на шпакловка и замазка, с външни врати с многоточково заключване, ВиК до тапа, електрозахранване по проект. Има възможност и за завършване на апартаментите до ключ.
За клиентите на Зарево България АД
Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно).
Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.
Precio

Precio de la propiedad: 87 148 €

Precio en metros cuadrados: 1300,716 €

Ubicación

región Burgas, Ravda

Estadísticas
  • 74puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 6 enero 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Vesela Parvanova
0888859935

ZAREVO BALGARIYa
Burgas ulitsa Stefan Karadzha 14
En venta 1 dormitorio в región Burgas, Ravda
87 148 €
67 metros cuadrados2do Ladrillo, 2023