En venta  1 dormitorio Sofia , m-t Gardova glava , 70 metros cuadrados | 67478414
En venta 1 dormitorio
Sofia, m-t Gardova glava
165 354
El IVA está incluido.
70 metros cuadradosPlanta baja Ladrillo, 2026
Calefacción central: NOGas: SÍ
Eliminar
Descripción de propiedad:
БЕЗ КОМИСИОН! ЛУКСОЗНО СТРОИТЕЛСТВО! ТОП ЛОКАЦИЯ! СПИРАЩИ ДЪХА ГЛЕДКИ!

ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение. За повече информация и огледи, моля свържете се с нас на посочените контакти.

АПАРТАМЕНТЪТ е част от жилищна сграда включваща общо 16 апартамента и общ подземен гараж. Имотът е изключително функционален и е подходящ както за лично ползване, така и за успешно отдаване под наем. Разположен на първи етаж от общо четири. В разпределението е помислено за всичко необходимо! Изложението е северно.

Разполагаме с ограничен брой апартаменти в сградата!

Квадратури: Обща площ 70.09м2;
Двор към имота: 27.92м2.

Квадратури помещения:
Спалня: 12м2;
Антре: 7.42м2;
Баня с тоалетна: 3.25м;
Дневна с кухненски бокс: 31.97м2;

Локацията няма как да бъде по-добра за квартала, гарантираме Ви! Новите собственици ще живеят на минути пеша от парк Витоша, Боянско ханче, супермаркет и денонощен магазин.
Района е богато озеленен с естествена среда, разположен в полите на Витоша и до главни пътни артерии. Комуникацията с града се извършва лесно и удобно посредством ул. ,,Александър Пушкин и Околовръстен път.

СГРАДАТА ще бъде с луксозно изпълнени общи части, оборудвани с гранит, дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Още при проектирането на сградата са заложени най-модерните технологии и съвременни материали, които ще бъдат изпълнени в процеса на строителството, за да се създаде висок стандарт, уют и спокойствие на живущите в сградата.

За повишаване на класа на сградата се предлагат: фасадно осветление и декоративно градинско осветление, което ще очертава парцела и зелените площи. Система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж. За още повече сигурност на живущите сградата ще разполага с видеодомофона система с контрол на достъпа + СОТ система за всеки апартамент.

ПРОЕКТЪТ е с богато озеленени общи части и самостоятелна паркова среда с детски кът!

ИНВЕСТИТОРЪТ e компания с многогодишен опит в сферата на строителството. Фокусът на компанията в България е да предложи луксозни решения, без да прави компромис с материали и изпълнение. Изборът на локация е от първостепенно значение за всеки проект. Подизпълнителите на обекта са внимателно подбрани професионалисти, имащи нужния опит да завършат проекта в срок и по най-добрия начин!

За спокойствието на бъдещите собственици инвеститорите предлагат и лични срещи с цел запознаване и въвеждане в опита им като строители!

Референтен номер: 2659

За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0886 100 227 Волантис България.

En venta  1 dormitorio Sofia , m-t Gardova glava , 70 metros cuadrados | 67478414 - imagen [2]En venta  1 dormitorio Sofia , m-t Gardova glava , 70 metros cuadrados | 67478414 - imagen [3]
Precio

Precio de la propiedad: 165 354 €

Precio en metros cuadrados: 2362,2 €

Ubicación

Sofia, m-t Gardova glava

Estadísticas
  • 221puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 17 junio 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Tsvetina Valentinova
0886 100227

VOLANTIS BALGARIYa
Sofia bul. Balgariya 53, et. 3, ofis 27
En venta 1 dormitorio в Sofia, m-t Gardova glava
165 354 €
70 metros cuadradosPlanta baja Ladrillo, 2026