En venta  Casa región de Gabrovo , Radevtsi , 386 metros cuadrados | 72070250
En venta Casa
región de Gabrovo, Radevtsi
540 000
386 metros cuadrados(1423 metros cuadrados)- Ladrillo, 2012
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
АДРЕС Недвижими имоти представя на Вашето внимание действащ бизнес, представляващ две къщи за гости, намиращи се в обл. Трявна , село Радевци.
Къща 1 има самостоятелни стаи плюс два апартамента на втория етаж и общо четири бани.
В партерната част се намира просторна механа с напълно оборудван кухненски бокс. Непосредствено до къщата е построено обширно барбекю с две огнища и капацитет колкото е капацитета на механата - 16-18 човека. Отоплението е локално - голяма камина с водна риза и радиатори във всяка стая. Непосредствено до къщата в рамките на двора има асфалтиран паркинг за 6-7 коли.

Къща 2 - на първи етаж се намира малка спалня и голяма всекидневна с напълно обзаведен кухненски бокс. В съседство е просторна баня с тоалетна и две складови помещения. На втори етаж, до който се стига посредством вътрешни стълби и отделно самостоятелен вход са разположени 3 просторни стаи със самостоятелни бани и тоалетни. Отоплението е локално - голяма камина с водна риза и радиатори във всяка стая. Обзавеждането на стаите на двете къщи плюс кухненското обзавеждане е правено по поръчка от масивна дървесина. По поръчка са и вратите, и дограмите на къщите. Пред къща 2 има изграден голям плувен басейн - 100 куб.м. заедно с прилежащи плочници, запълнени с шезлонги и плажни чадъри.

Целия имот се напоява от автоматична поливна инсталация. Водоснабдяването е посредством хидрофорна уредба. До хидрофорната уредба има изградени второ барбекю с капацитет 12-14 човека и пещ, също така и закрит гараж от 20кв.м. Северно от къща 2 има построен навес за дърва и паркова алея за 3 автомобила.

Дворната част е оградена с каменни и бетонови огради, които напълно го изолират от околните дворове, което го прави особено подходящ за игри на малки деца. Чистият въздух, тишината и спокойствието гарантират пълноценен релакс. ОБАДИ СЕ И ЦИТИРАЙ ТОЗИ КОД: 577265
Características:
  • con garaje
  • Con estacionamiento
  • Con un negocio activo
  • Amueblado
Precio

Precio de la propiedad: 540 000 €

Precio en metros cuadrados: 1398,964 €

Ubicación

región de Gabrovo, Radevtsi

Estadísticas
  • 76puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 26 junio 2023
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Ivan Georgiev
0882390140

ADRES NEDVIZhIMI IMOTI
Veliko Tarnovo ul. Vasil Levski 1, et.2
En venta Casa в región de Gabrovo, Radevtsi
540 000 €
386 metros cuadrados- Ladrillo, 2012